Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Dünyadaki Komik İsimli Futbolcular!

Dünyadaki Komik İsimli Futbolcular!
0
81

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Dünyadaki Komik İsimli Futbolcular! Sevgili melekler, ben okuyunca fazla güldüm, özellikle birkaçınadunyadakikomikisimlifutbolcular5c5911fdd06dcpngalt :D:D :D:D :D:D Eminim sizin de hoşunuza gidecek İşte dünya futbolundan bizim lisanımıza hayli komik gelen isimleriyle futbolculardunyadakikomikisimlifutbolcular5c5911fdd06dcpngalt :D:D :D:D :D:D 16702 16702 dunyadakikomikisimlifutbolcular5c5911fdd7c7cdunyadakikomikisimlifutbolcular5c5911fdd7c7c 300 720 nenejpg16702 Dünyadaki Komik İsimli Futbolcular! nenejpg16702 Dünyadaki Komik İsimli Futbolcular! Nene Al Gharafa Dede Eskişehirspor Omam Bıyık Kamerunlu eski futbolcu Salako Nijerya asıllı İngiliz eski futbolcu Paul Jose Mpoku Standart Liége Tim Cahill Everton'lı eski futbolcu Maldonado Fenerbahçeli eski futbolcu Babayaro Chelsea'li eski furbolcu Arthur Boka Stutgart Beschastnyk Fenerbahçeli eski futbolcu Alen Boksic Hırvat eski futbolcu Kaka Milan Gojko Kacar Hamburg Olle Olle Kamerunlu futbolcu Sebastien Squillaci Arsenal Christian Trasch Wolfsburg Falko Götz Alman eski futbolcu ve teknik direktör Malyarov Rus futbolcu Marius Maldaraşanu Romen eski futbolcu Mascara Cagliari O'Hara Tottenham Kert Kütt Estonyalı futbolcu Tijani Babangida Nijeryalı eski futbolcu Stefano Okaka Chuka Roma Nedum Onuoha Manchester City Tonton Zola Moukoko Zaireli futbolcu John Benjamin Toshack Eski Beşiktaş Teknik Direktör Genişletmek için tıkla  

858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt