Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dünyam başıma yıkıldı'!!!!!!!!!!

Dünyam başıma yıkıldı'!!!!!!!!!!
0
47

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Dünyam başıma yıkıldı'!!!!!!!!!! derhal böylece güç durumdayım kidünyam başıma yıkıldı desem yerine olur bana bi yol gösterin ne yapmam gerekbenim annemle babam ben 2 yaşındayken ayrldılarbabam bşka biriyle evlendi14 sene her tarafında ya bir ya da iki kez gördümannemi çok üzdü beni de arayıp sormadıbizde annmle dedemn yanına yaşıyoruztek dayanağım annmde hayattalakin onu kaybettim diyebilirimdunyambasimayikildi5c519e17cabf7alt :( Frown :(( bizim bir aile dstumuz var öğretmengnçliğinde annme aşıkmşgeen bizi ziyarete gldi yani dedemiannemle birbirlerini tekrr gördüler(anneme aşık olduğunu el altından duydum) şimdi de konuşuyorlar balkonda annem fısıltıyla konuşuyor duymayım diyedunyambasimayikildi5c519e17cabf7alt :( Frown :((bu yapılır mı bezaten ayrlmşsınız hayatın hiçbir anlamı değilşu anda de bu çıktıannem beni bilmiyor sanıyormallahım derhal ne yapsam annemin elindeki teli alıp yere çarpmayı da bilirim lakin yapamıyorumdüne kadar belirlenmiş değildim konuşltuklarından lakin acilen eminim balkonda konşuorlar acilensanki safım ya duymuyorumanneme şmdiden itibaren o pak saf sevgiyi beslemiyorum artıknafret oluştu diyebilirmya ben kusur mı yapıyorum acabaonunda başka birini sevmeye hakkı var mıyoksa ben mi egoistlik ediyorumsadce kendi hayatımı düşünerekne yapıcam ben ya kimsem de yok anlatacağımmmdunyambasimayikildi5c519e17cabf7alt :( Frown :((((((((((((  

858,496Konular
982,224Mesajlar
30,138Kullanıcılar
mcraneSon üye
Üst Alt