Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Dunyanın En Buyuk Gokdeleni Nerede Kac Metre?

Dunyanın En Buyuk Gokdeleni Nerede Kac Metre?
0
243

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Dunyanın En Buyuk Gokdeleni Nerededir Kac Metre Uzunluğundadır?

imagesdunyaninenbuyukgokdelenineredekacmetre5ad88dbe4bb60

Dunyanın en buyuk gokdeleninin nerede olduğunu biliyor musunuz? Tabi ki ilklere imza atan Dubaide bulunuyor Dubaide bulunan burj dubaiyani Dubai Burcunun uzunluğu tam 818 metre

Bu uzunluğuyla Dubai Burcu, kendisinden once dunyanın en yuksek gokdeleni unvanını elinde tutan Torontodaki CN Towerı geride bıraktı CN tower, 586 metre uzunluğundaydı

Similar threads

Dünyanın En Büyük Gökdeleni Nerededir Kaç Metre Uzunluğundadır? Dünyanın en büyük gökdeleninin nerede olduğunu biliyor musunuz? Ast ancak ilklere imza atan Dubaide bulunuyor Dubaide yer alan burj dubaiyani Dubai Burcunun uzunluğu tam 818 metre Bu uzunluğuyla Dubai Burcu, kendisinden önce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
224
imagesdunyaninenbuyukgokdeleni5afabfb31eab2 Dunyanın en yuksek binası unvanını Kasım ayında alan Dubai ’nin gozbebeği Burj Dubai, 2004 Ocak ayında inşa edilmeye başlandı 22 Ocak 2007′de Taiwan ’ın en yuksek yapısı olan Taipei 101′i 4 metre ile solladı(Taipei 101, 486 metre yuksekliğe sahip)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Dunyanın En Buyuk Binası Nerededir, Kac Katlıdır Burj Halife Dubai'de inşa edilen dunyanın en yuksek binasıdır Burj Halife 160 katlı ve 818 metre Uzmanlara gore, Burj Halife'nin yukseklik rekoru en az 10 yıl boyunca kırılamayacakBurc Halife Dubai'de inşası 4 Ocak 2019 tarihinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Dunyanın En Buyuk Ağacı Kac Metredir? Hic merak ettinizmi Dunyanın En Buyuk Ağacı Kac Metre acıkcası ben merak ettim ve oğrendim hemen bu bilgiyi sizlerle paylaşmak istiyorum bakın Dunyanın En Buyuk Ağacı Kac Metreymiş imagesdunyaninenbuyukagacikacmetre5af17b2916a44gif Yeryuzunde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
294
Dunyanın En Buyuk Yılanı Kac Metre, imagesdunyaninenbuyukyilanikacmetre5afb4cd03c986 imagesdunyaninenbuyukyilanikacmetre5afb4cd1542df Dunyanın en uzun yılanı Endonezyanın Sumatra adasında yaklaşık 15 metre uzunluğunda ve 450 kilo ağırlığında bir piton yılanı yakalandı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
858,465Konular
981,157Mesajlar
29,534Kullanıcılar
Üst Alt