Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Dunyanın En Damar Sozu

Dunyanın En Damar Sozu
0
121

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
En damar mesaj
dunyanın en damar sozu nedir

Dunya bir gundur, o da bugundur!

Ağzımdan cıkacak soz olsan konuşmam, gozumden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hicbir yere bırakmam!

Seni ne kadar sevdiğimi oğrenmek istersen vur kır kalbimi kalbimden akan kan yazacaktır ismini o zaman anlarsın sana olan sevgimi

Vucudun otobus, beynin şofordur kalbin şofor maaline gecerse aşık oldun demektir
Tesadufen doğduk mecburen yaşıyoruz

Seni Severim, Seni Sevenide Severim, Seni Benim Kadar Sevenide Kurşuna Dizerim

Her YağmuR YağdığındA GozLeriN Hep AkLımdA Adını Ne Zaman Ansam YağmuR YağaR BuraLara

Bir GozLerim Wardı GozyaŞım KaLdı :’( Son İLacım Wardı O da Sensiz KaLdıBitti Yureğimde Acısı KaLdı

ßana uMut ßaqLama ßen Topraqa Soz VErdim!

Ne ßir Kızı Kendimize koLe Edecek Kadar KucuLduk Ne De ßir Kızın uğruna koLe oLacak Kadar aLcaLmadık !

Senin icinde ßen ßitmi$ oLsaydim, ßenim icimde sen ya$iyor oLmazdin ‘

qenc Ya$ımda kaLßimi a$k’a Du$man Edemem ßeni ßiLirsin kararLıysam dunya Dursa Donmem! Cok qeciktin Her$ey icin Artık Vursanda oLmem!

Yine de ben toparLadım yerden kaLbimin kırıkLarını Sırf ayakLarına batmasın diye

858,496Konular
981,666Mesajlar
29,736Kullanıcılar
caglayanidrsSon üye
Üst Alt