Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dünyanın En Güzel Fıkrası

Dünyanın En Güzel Fıkrası
0
155

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Dünyanın En Güzel ve Komik Fıkraları

Fiilen fazla hoş bir fıkralar paylaşıcam sizlerle birazda gülelim ne dersiniz fazla eğlenceli bir kaç fıkra paylaşıyorum sizlerleiyi eğleceneler

Gidiş Dönüş Bileti

Esas İstanbuldan memleketinde fakat köyüne kahkahalar içinde geri dönüyormuş bunu duyan köylüler Temelin neden güldüğünü sormuşlar,
Temel:
Otobüs şoförünü kazıkladum, der
Köylüler:
Nasıl Kazıkladun demişler
Temel demiş ki:
İstanbul terminalden yerinde fiyat olduğu içun gidişdönüş bileti aldum; şimdi geldim fakat geri dönmeyecegum

Dünyanın en komik fıkrası

İngiliz Bilim İlerleme Birliğinin araştırmasında, internet kullanıcılarından en fazla beğendikleri espriyi bildirmeleri istendi
Araştırmada, 70 ülkeden 40 bin fıkra aralarında aşağıdaki birinci seçildi:
Ormanda dolaşan 2 avcıdan biri ansızın bire yere düşer Arkadaşı, düşen adamın nefes almadığını ve gözlerinin ferinin söndüğünü görürBunun üstüne telefonla acil yardımı arar Arkadaşım öldü, ne yapabilirim diye sorar
Telefondaki ses yanıtlar: Sakin olun Size takviye edebilirim Ama önce arkadaşınızın ölüp ölmediğinden belirlenmiş olalım
Telefonda bir süre sükunet olur ve bir silah sesi işitilir
Avcı telefonu tekrar eline alır ve şöyle der: Evet, tamamlanmış Acilen ne yapacağım?

*

858,496Konular
981,781Mesajlar
29,852Kullanıcılar
han53Son üye
Üst Alt