Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dünyanın En Güzel Kadın Futbolcusu Olarak Anılan Ana Maria Markovic'i Yakından Tanıyalım!

Dünyanın En Güzel Kadın Futbolcusu Olarak Anılan Ana Maria Markovic'i Yakından Tanıyalım!
0
138

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95

İsviçre Bayan Ligi'nde Grasshoppers formasını giyen Ana Maria Markovic, son vakitlerde futbol dünyasının en beğenilen yeteneklerinden birisi olarak anılıyor. Dünyanın en hoş bayan futbolcusu olarak tanınan lakin 'seksi' sıfatını reddedip futbolculuğuyla gündeme gelmek isteyen 22 yaşındaki Hırvat futbolcu Ana Maria Markovic'i yakından tanıyalım.

Hırvatistan doğumlu Ana Maria Markovic bir hamle oyuncusu. Suratı ve atletizmiyle rakiplerine fark atan futbolcu, son vakitlerde futbol dünyasında ismini sıklıkla duyduğumuz bir isim haline geldi.

Saha içerisindeki özgüvenli duruşuyla kendisini takip eden çocuklara örnek olmak isteyen Ana Maria Markovic kendisi hakkında yapılan haberlerden pek hoşlanmadığını lisana getiriyor.

Magazin mecmualarında isminden sık sık 'seksi' olarak kelam edilmesini istemeyen yetenekli futbolcu yaptığı röportajda basının ilgisinden şad olduğunu belirtse de söylemek istediği şeyler var.

OutKick'e verdiği röportajda kendisine yakıştırılan dünyanın en hoş bayan futbolcusu övgüsünden şad olduğunu fakat verilen ikinci sıfattan rahatsızlık duyduğunu belirtti.

'Seksi' sözünün kendisi için kullanılmasından hoşlanmayan yıldız futbolcu şunları söyledi:

'Bana hoş futbolcu ya da dünyanın en hoş futbolcusu denildiği yazıları okumak beni memnun ediyor.'

'Daha sonra bana 'seksi' denilen yazıları görmeye başladım. Ailem tarafından da görülecek bu haberlerde adımın yanında bu sıfatı görmek güzeline gitmedi.'

Markovic mesleğini yapmaktan çok keyifli olduğunu söylüyor lakin yeniden de Instagram modelliği için açık kapı bırakıyor.

Instagram'da takipçi sayısı 619 bin olan Markovic'in hayranları günden güne artıyor.

Chelsea ile ismi anılan yıldız futbolcu ise, 'Adımın bu türlü bir kulüple anılmasından ötürü gurur duyuyorum' diyor.

Gelecek günlerde Ana Maria Markovic'in ismini daha sık göreceğimiz kesin. Mesleğinde muvaffakiyetler Markovic!