Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dunyanın En Guzel Sozu Aşk

Dunyanın En Guzel Sozu Aşk
0
105

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
En guzel aşk sozleri sevgili
dunyanın en guzel aşk sozleri

Dunyadaki en guzel seyi sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki ?

Sevgi deger vermesini bilmektirSevgi sevdiğini ozlemektirSevgi birliktelikten sevinc duymaktırSevgi onu kalbimde hissetmektirSeni cok ozledim Aşkım

Birgun hayatin butun guzelliklerinden vazgecip olume sessiz sedasiz gitmek istersen, yanima gel ki sana sensiz yasamanin, sensiz olmanın olum oldugunu gostereyim

Ben senin adını ne sahilde ki kumlara yazdım, nede ormandaki ağaclara kazdım Ben senin adını gece gunduz kalbimde yaşattımAŞKIM

Denizlerden kağıt, sulardan kalem yaptım Sana bin defa seni seviyorum yazdım Aptalsın inandın Cunku ben seni sevmedim sana TAPTIM

Yatağını gul yapraklarıyla, ruyalarını papatyalarla susledim Uzerini sevgimle ortup kabuslarını ben aldım ki en tatlı ruyaları goresindiye AŞKIM !!

Ben Senin Beni Seve Bilme ihtimalini Seviyordum Aşkım

Seni ne kadar sevdiğimi mera ediyorsan bir sağanak yağmurda dışarı cık ve ellerini ac Tutabildiğin yağmur taneleri senin bana olan sevgin, tutamadıkların ise benim sana olan sevgimdir Bitanem

858,496Konular
982,297Mesajlar
30,194Kullanıcılar
berk3134Son üye
Üst Alt