Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dünyanın En Hızlı Web Tarayıcısı!? Hangisi...! ?

Dünyanın En Hızlı Web Tarayıcısı!? Hangisi...! ?
0
289

Max-usa

Banned
Etkileşim
1,779
F-D Coin
1,390
Merhaba .
İnternette yüzlerce web tarayıcısı bulunuyor. Ancak bunların sadece altı ya da yedi tanesi popüler olarak kullanılıyor. Masaüstü bilgisayarlar için Google Chrome, Apple Safari, Mozilla Firefox, Opera, Internet Explorer ve Edge Browser ile mobil cihazlar için UC Tarayıcı ve Samsung İnternet Tarayıcısı tercih ediliyor.
Genel Bilgi va Tarihçesi :

logo.pngÜyelerimize şunu belirtmek isterim ben kendim şahsen test ettim onunlada kalmadım en ağır pc lerde bile prformans süper.Deneyiniz beğenmez iseniz kaldırınız pek ihtimal vermiyorum.
Sorunun Cevabı: Videosu ve nasıl yapılır:

vip.jpg

Son düzenleme:

Similar threads

İnternette sık gezinen biriyseniz, bu yazıya muhakkak göz atmalısınız Dünya terimleri aralarında 1985 yılında giren “internet kelimesi günümüze kadar fazla metamorfoz geçirdi Teknoloji gelişti ve onunla birlikte internet ağıda gelişti 1994 yılında ülkemizde kullanılmaya başlanan internetle çoğu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
İnternette sık gezinen biriyseniz, bu yazıya kesinlikle göz atmalısınız Dünya terimleri arasında 1985 yılında giren “internet kelimesi günümüze kadar çok değişim geçirdi Teknoloji gelişti ve onunla birlikte internet ağıda gelişti 1994 yılında ülkemizde kullanılmaya başlanan internetle birçok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
410
Türkiye’nin detaylı bir dijital profilini oluşturan We Are Social ile Hootsuite, ülkemizdeki en popüler tarayıcıları da listeledi. Listedeki ilk isim şaşırtmasa da, bazı tarayıcılar bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla kullanıcı kaybederken bazıları yerinde saymayı başarmış. Elbette listenin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
En İyi İnternet Tarayıcısı Hangisi? imageseniyiinternettarayicisihangisi5af72a4d034c0 İnternette gezinmek işkence olmasın Acılmayan yada donan sayfalar, yavaşlıktan dolayı resimlerin acılmaması yada istenmeyen reklamların ekranı kaplaması sececeğiniz tarayıcıda dikkat etmeniz gereken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
En İyi İnternet Tarayıcısı Hangisi? İnternette gezinmek acımasızlık olmasın Açılmayan yada donan sayfalar, yavaşlıktan nedeniyle resimlerin açılmaması yada istenmeyen reklamların ekranı kaplaması seçeceğiniz tarayıcıda dikkat etmeniz gereken hususların başlıcalarıdır Yapılan test...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
858,498Konular
982,064Mesajlar
30,052Kullanıcılar
Generall0122Son üye
Üst Alt