Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dünyanın en iyi gitar ustaları kimlerdir

Dünyanın en iyi gitar ustaları kimlerdir
0
87

Similar threads

Türkiyenin En İyi Yönetmenleri Türkiyenin En İyi Yönetmenleri kimlerdir isimleri Arkadaşlar Türkiyenin En İyi Yönetmenleri kimlerdir lakin lütfen sorumda ki gibi Türk yönetmenlerin isimlerini yazın yabancıları değil  
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Türkiyenin En İyi Yüzücüleri Türkiyenin En İyi Yüzücüleri kimlerdir Merhaba arkadaşlar yüzücü kursuna gidiyorum fakat önce orda akıllı olmak için araştırma yapıyorum sizdende Türkiyenin En İyi Yüzücülerinin isimlerini rica ediyorum  
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Elektro Gitar Markaları elektro gitar markaları pembe gitar fiyatları fiyatları dünyanın en ucuz gitarı en iyi elektro markaları BC Rich BC Rich, Amerikan gitar markasıdır Tuhaf gitar tasarımlarıyla hemencecik göze çarpar Sert ve yüksek çıkışlı manyetikleriyle distorsiyonda çalmaya yerinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
en unlu mucitler kimlerdir meşhur mucitler kimlerdir? Arkadaslarim yaptiklari icatlarla anilan dunyanin en unlu mucitlerini ve buluş ettikleri urunleri icatlarin neler oldugu konusunda aciiil yardima ihtiyacim var Bana bu konuda yardimci olurmusunuz bekliyorum melekkermekanicom tesekkur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Deniz Demiröz’e Gitar İdol Yarışmasında Yardım Aylardır elemeleri süren ve dünyanın her yerinden on binlerce gitaristin katıldığı, İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenecek olan dünyaca meşhur Gitar İdolüyarışmasının bu yılki elemelerinde Deniz Demiröz zirveye aday Deniz Demiröz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
858,499Konular
982,579Mesajlar
30,344Kullanıcılar
fdardSon üye
Üst Alt