dünyanın en mutlu çifti niçin ademle havvadır?? Dünyanin en mutlu çifti niçin ademle havvadir??? Soruünyanin en mutlu çifti kimlerdir? Cevap: Adem ile Havva Soru: Niçin Adem ile Havva? Yanıt: Çünkü: 1 Adem'in de Havva'nin da kaynanasi olmadi 2 Adem de Havva da aldatilmaktan korkmadi 3Havva hiçbir zaman kiyafeti ile Adem'i çileden çikartmadi 4 Adem:Arkadaslarimla maç yapmaya gidiyorumdiyemedi 5 Havva kiz arkadaslarini eve toplayip terslik değin söylenti yapamadi 6 Adem hiçbir vakit poker partisine gidiyorum deyip, gecenin bir köründe eve sarhos gelemedi 7 Adem hiç uzun is görüsmeleri için yurtdisina gidemedi Gitse bile gittigi yerde otel odasinda kalamadi 8Sevgililer Günü'nü unutmaktan dogan kavgalar çikmadi 9 Randevulara gecikince trafigi edemediler 10 Yüksek gelen faturalar sebebiyle tartismadilar 11 Özel günlerinde birbirlerinin sevmedikleri arkadaslarini misafir etme etme gibi bir ihtimalleri olmadi 12 Adem hiçbir zaman Havva'ya Sen bu dünyada gördügüm en güzel kadinsin derken yalan söylemedi 13 Hiçbir vakit röntgenleyen var mi? diye tedirginilige düsmediler 14 Onlar enflasyon canavariyla hiç tanismadilar Birikimlerini batirip, alacak bankacilarla da hiç karsilasmadilar 15 Onlar mutluydular Çünkü, ne sayima gerek vardi, ne de sayilmaya 16 Hiçbir vakit birbirlerinin yüzüne telefonu kapatamadilar Telefonda kavga da etmediler 17 Hiçbir süre siyasetpolitika konusunda dil, din, irk tartismasina girmediler 18 Hiçbir vakit Havva, Beni en son ne zaman sinemaya götürdün, enson ne vakit disarida yemek yedik demedi 19 'Senden baska gül koklarsam namerdim' lafi da gerçekti ve Havva da bunun dogru olduguna emindi:laugh: