Dünyanın en mutlu çifti Dünyanın en mutlu çifti Brad Pitt ile Angelina Jolie yok ne yazık fakat Peki kim? Biz onları çok yakından tanıyor ve biliyoruz İşte internette dolaşan ve fiilen 'en mutlu çift onlarmış' dedirten yazı En mutlu çit kim? Yanıt: Adem ile Havva Çünkü; 1 Adem'in de Havva'nın da kaynanası olmadı 2 Adem de Havva da aldatılmaktan korkmadı 3 Adem: 'Arkadaşlarımla maç yapmaya gidiyorum' diyemedi 4 Havva kız arkadaşlarını eve toplayıp akşama değin rivayet yapamadı 5 Adem hiçbir zaman poker partisine gidiyorum deyip, gecenin bir köründe eve sarhoş gelemedi 6 Adem hiç uzun meslek görüşmeleri için yurtdışına gidemedi Gitse bile gittigi yerde otel odasında kalamadı 7 Sevgililer Günü'nü unutmaktan doğan kavgalar çıkmadı 8 Randevulara gecikince trafiği bahane edemediler 9 Yüksek gelen faturalar nedeniyle tartışmadılar 10 Özel günlerinde birbirlerinin sevmedikleri arkadaşlarını ziyafet etme gibi bir ihtimalleri olmadı 11 Adem hiçbir zaman Havva'ya 'Sen bu dünyada gördüğüm en hoş kadınsın' derken yalan söylemedi 12 Hiçbir zaman röntgenleyen var mı? diye tedirginliğe düşmediler 13 Onlar enflasyon canavarıyla hiç tanışmadılar Birikimlerini batırıp alacak bankacılarla da hiç karşılaşmadılar 14 Onlar mutluydular Çünkü, ne sayıma gerek vardı, ne de sayılmaya 15 Hiçbir vakit birbirlerinin yüzüne telefonu kapatamadılar Telefonda tartışma da etmediler id 16 Hiçbir zaman siyasetpolitika konusunda dil, din, irk tartışmasına girmediler 17 Havva hiçbir zaman kıyafeti ile Adem'i çileden çıkartmadı 18 Hiçbir süre Havva, 'Beni en son ne zaman sinemaya götürdün, en son ne süre dışında yemek yemek yedik' demedi 19 'Senden baska gül koklarsam namerdim' lafı da gerçekti ve Havva da bunun doğru olduğuna emindi