Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Dünyanın En Pahalı Telefonu

0
165

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58

Böylece herkeste olan telefonu ben kullanamam, tarzım öbür, görüntüm farklı, telefonum da farklı olmalı diyorsanız size önerebileceğimiz bir telefon var Lamborghini 88 Tauri…

5 inçlik 1080p çözünürlüklü oleophobic (leke tutmayan) bir ekranı olan 88 Tauri dört çekirdekli Snapdragon 801 işlemcili bir telefon Aslına bakılırsa yeni nesil zeki telefonlardan pek farkı yok Tek farkı Lamborghini imzası taşıması bu nedenle de fiyatı 6000 dolar Doğrusu telefonu özel kılan tüm dünyada yalnızca 1947 tane üretilecek olması Bunun tek bir sebebi var O sebebiyse Ferruccio Lamborghini ’nin oğlu Tonino Lamborghini ’nin doğum tarihi: 1947

Cihazın arka yüz kamerası 20 megapiksel değerinde iken, ön yüzde 8 megapiksellik bir başka kamera bulunuyor Android 444 KitKat yüklü olarak geleceği kayıtlı telefon çift SIM kart desteğine de sahip

Tauri 88, tamamen çelikten üretilecek Altın, Siyah veya saf çelik renkleri ile nitelikli dikişlere sahip siyah, mavi, kırmızı, turunu veya kahverengi deri eklemeler telefona üst düzey bir dış görünüş katacak İtalya ’da tasarlanacak olan telefon, ardından ünlü boğa logosunu barındıracak

*