Dünyanın En Romantik Kelimesi romantik kelimeler fransızca güzel kelimeler dünyanın en güzel kelimeleri dünyanın en kelimesi Seni Seviyorum sözcüğü bana tarafından her dilde romantik lakin yapılan araştırmaya tarafından Fransızca söylenişi en romantik sözcük seçilmişdunyaninenromantikkelimesi5c5934667ee2fgifalt :tik: :tik: :tik: Merkezi Londra'da bulunan '''' şirketi tarafından yapılan ve 320 dil uzmanının gösterme bildirdiği ankette, Fransızca ''amour'' kelimesi minik bir farkla İtalyan ''amore'' kelimesini geride bırakırken, İtalyanca da dünyanın en romantik dili seçildi En romantik kelimeler listesinin üstteki sıralarında yer alan diğer İtalyanca kelimeler aralarında, İspanyolca'da da benzer anlama gelen ''belissima''(çok güzel) ve ''mi tesoro''(hazinem) bulunuyor Dünyanın ikinci en romantik dili Fransızca seçilirken üçüncülüğü İngilizce ve İspanyolca paylaştı Dil uzmanları, ''seni seviyorum'' ifadesinin söylenişinin en barbar olduğu dil olarak da Japoncayı seçti Birisine Japonca seni seviyorum seslenmek için ''watakushiwa anatawo ai shimasu'' seslenmek gerekiyor