Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dünyanın En Şişman Kadınları

Dünyanın En Şişman Kadınları
0
177

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Dünyanın En Kilolu Kadınları,
Dünyanın En Kilolu Kadınları Kimlerdir,

Renee Williams Dünyada mide kelepçesi takılan en kilolu insan unvanına sahipti Oysa operasyondan sonra hayatını kaybetti
29 yaşındaki yatalak bayan, 2 çocuğunu kucaklayamayacak değin kilolu bir ayla geldiği için doktorların ameliyatı gerçekleştirmesi için onlara yalvardı
OPERASYON BAŞARILI GEÇTİ FAKAT

Kadının şaşırtıcı boyutu ameliyat masasının prosedürlerin açık havada daha büyük olmasını gerektirdiOperasyon başarılı geçti ve Renee ani kalp krizi nedeniyle ölmeden önce, midesinin olması gereken boyutlara ulaşması için vücudundaki 25 kilo fazlalıktan kurtuldu

ÇOCUKLUĞUNDAN BERİ KİLOLARI SORUN OLDU

Austin, Texaslı Renee, çocukluğundan beri kilolarıyla mücadele etti12 yaşındayken ileri derecede obez olduğu kanısına varıldı15 yaşında evlendi ve birincil çocuğu Mirina'yı doğurdu, 16 yaşında ağırlığı 190 kiloya ulaştı İkinci kızı Mariah'ı doğurduğunda 220 kiloya ulaşmıştı bile

Felaket: Renee, ameliyattan günler sonra öldü

Kafanızda, en ince ayrıntısına kadar doyduğunuzu söyleyen o şeye sahip değilseniz, yiyebileceğiniz yemek yemek miktarı iğrenç bir seviyededirDiye konuşmuştu ölmeden önce Renee

2003 yılında sarhoş bir sürücünün ona çarptığı kazadan daha sonra yürüyemez ayla geldi çünkü bacağı ezilmiştiYatalak bir ayla geldi ve eskisinden daha artı yemeye başladı13 yaşındaki Mirina Midesi ağrımaya başlayana kadar yemeye devam ederdidiyor 8 hamburger alırdı ve hepsini yerdiOna duygularından dolayı yediğini söylerdim Bence o sürekli o yatakta olmaktan bıkıp usanmıştıdiye devam ediyor sözlerine

DOKTORLARA YALVARDI

Renee çabucak kilo almaya devam etti ve kendi yaşındaki dinç kadınlardan 6 kat daha pozitif bir kilo olan 440 kiloya dek ulaştı Doktorlara mide kelepçesi ameliyatı yapmaları konusunda yalvardı ve onun boyutlarındaki bir bayan için bu operasyonun fazla güvenli olmayan olduğunu söyleyen 12 hekim kadar talebi reddedildi Renee; Riskin farkındayım ama eğer ameliyat gerçekleşmezse bu şekilde yaşamaya devam edememdedi ve ekledi kızlarımla ilgilenmek ve onların liseye gittiklerini görmek istiyorum

Houston Renaissance hastanesi, Renee'nin durumu kötüye gitmeye başladıktan daha sonra en sonunda ameliyatı gerçekleştirmeyi kabul etti ve doktorlarla birlikte bir sene yaşaması gerektiği fikrine varıldıOperasyon 5 saat sürdü Renee ameliyattan daha sonra üzerimden kamyon geçmiş gibi hissediyorumdemiştiRenee hemencecik kilo vermeye başladı oysa bir anda yaşamını bölge bir kalp krizine maruz kaldı

KIZI KALP BURKTU

Kızı Mirina'nın sözleride kalp burkan cinstendi: Köşede oturup ölmeyi istedim, annem benim en yakın arkadaşımdı ve o bundan böyle yok, bu bana fazla acı veriyor*

858,497Konular
982,555Mesajlar
30,293Kullanıcılar
CyscoderSon üye
Üst Alt