Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Dunyayı toz pembe gormek ne demek

Dunyayı toz pembe gormek ne demek
0
220

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Dunyayı toz pembe gormek nedir, Dunyayı toz pembe gormek anlamı, Dunyayı toz pembe gormek deyimi

Dunyayı toz pembe gormek : İyimser olmak, uzucu durumlara bile iyi gozle bakmakBırak artık şu dunyayı toz pembe gormeyi, ac gozlerini!

Similar threads

Ruyada Acık Pembe Renk Gormek Ne Demek Ruyada Acık Pembe Renk Gormek Anlamı Nedir Ruyada pembe renk gormek, gereksiz bazı hayallerin peşinde olduğunuzu gosterir Ruyada pembe renkli bir sey gormek, cok iyimser bir kimse oldugunuza her seye olmus bitmis gibi bakarak hayati hic...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Cok gormek nedir, Cok gormek deyimi, Cok gormek anlamı, Cok gormenin acıklaması Cok gormek : 1 Esirgemek, bir kimseyi o şeye değer bulmamak 2 Bir kimsenin yaptığını, davranışını yadırgamakGel, cok gorme bana bu işi
Cevaplar
0
Görüntüleme
220
Ezbere iş gormek anlamı,Ezbere iş gormek deyimi,Ezbere iş gormek nedir Ezbere iş gormek İncelemeden, ozenmeden, gerekli olan bilgiyi almadan, gelişi guzel iş yapmak Ben sana ezbere iş gorme demedim mi?
Cevaplar
0
Görüntüleme
181
Ruyada abajur gormek Bir kişinin ruyaısnda abajur gormesi ne anlama gelirAbajur goren kişinin ruyasının yorumu nasıl yapılır? Ruyada abajur ile ilgili herhangi bir şey gormek, yakın zamanda bir işten maddi bir kazanc sağlanacağını belirtir Giriştiğiniz bir işten ya da hic beklemediğiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Geçenlerde Platon’un bir sözü dikkatimi çekti. “Düşünceli olun, çünkü karşılaştığınız herkes inanın en az sizin kadar zorlu bir mücadele veriyor.” Bu bakış açısıyla yaklaşmanın hayatı biraz daha kolaylaştırabileceğini düşündüm. Günlük yaşantımızda karşımıza çıkan birçok olumsuz olay oluyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt