Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dur Sevgili Gitme!!! Ya Da...

Dur Sevgili Gitme!!! Ya Da...
0
35

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Dur Sevgili Gitme!!! Veya Yitirilmiş bir aşk için yazılı Son sözler şayet bunlar ya da yeni başlayan bir yasın Gürültüsüz çığlıkları Taaa yüreğimin bam telinden gelip, Boğazımda düğümlenen, Sevgiliye sesle ulaşmayan kelimelerle anlatılan Dur Sevgili Gitmeden önce son kere dinle Gitmek basit ya sonrası Her yeni güne gülerek uyanabilecek misin yeniden? veya nefesimsin derken bana Nefessiz kalabilecek misin aniden? Adımı diline almasanda asla Yüreğine kazıdığın yerden silebilecek misin? Şu Anda söyle bana Sevgili, Gitmek mi kuvvet Yoksa kalmak mı Vazgeçmek mı zor Yahut sarmak mı Hala gitmek istiyorsan Durma Sevgili GİT Git lakin ağlama, gülüşünle kal hatırımda Git ama nefesini boşa tüketme ,ben varım çünkü her zerresinde Git lakin yüreğini bende vazgeçme, benimkini de alma yanında Madem kararlısın gidiyorsun O süre yolun açık olsun Unutmadan!! Dur Sevgili, Son bir söz daha ; HOŞÇAKALHOŞÇAKAL alıntı​  

858,498Konular
982,040Mesajlar
30,022Kullanıcılar
Tunahan ArdaSon üye
Üst Alt