Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Durduk yere AŞIK olduğunu söylemesi :)

Durduk yere AŞIK olduğunu söylemesi :)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
15 aydır çıktığım bir kız arkadaşım var ve bir birimizi fazla seviyoruz

Geçen öyle konuşurken bir den bire ''Kendine aşık ettin'' dedi böyle bende o havayla gülümseme ettim
Hatta şöyle bir tavır geçti

+ Ben sana çok aşıktım çok güzel sözler söyledin ve beni aşık ettim lakin söyleyemiyordum korkuyordum lakin acilen benimsin

Yani bir kız bunu niye durduk yere söyler oysa?

Similar threads

Merhaba arkadaşlar,pozitif detaya girmeden üstü kapalı şekilde durumu sizlere iletmek istiyorum 4 yıllık bir ilişkim var ve hala devam ediyorBirbirimizi çok seviyoruz,ben şuan universite öğrencisiyim,o ise lise son öğrencisiİlişkimizde çok iniş çıkışlar oldu ailesel sebeplerden İlişkimizin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
ILK ÖNCE bu uzun lakin herkesin başına gelebilecek bu fazla çok manâlı yazımı okuyup minicik bir düşünce verecek herkese çoktan teşekkür ediyorum Sakın başıma gelmez demeyin ben bunu daima söylüyodum Geçen yıl bu zamanlar şehirdışında bulunan üniversite 1e başladım O zamana değin en uzun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Ilk Önce herkese merhaba arkadaşlar Benm sorunum biraz girift sabırla okumanızı ve bana yardımcı olmanızı istiyorum Ben 18 yaşında bu yıl üniversiteye başlayacak olan bir gencim Lise 1 sınıftan beri (yani lisenin 2 senesi hazırlık vardı) cana yakın olduğum bir kız arkadaşım var Bu kızla 1 yıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Arkadaşlar iyi günler koskocoman bir derdim var Artık dayanamıyorum ve yazma ihtiyacı hissettim Her şeyi en başından anlatacağım Okumaya vakti olanlar lütfen açıklama da yazsınlar 2019 Kasım ayında çıkmaya başladık Günü ve saati bile hala aklımdan gitmiyor Dershane çıkışında kolundan tutup bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Siteye yeni aza oldum ve buradaki ortamı gayet sevdim onun içinde başımdan geçen bir siyahbeyaz aşk hikayesini açıklama yapmak istiyorum Yaş olarak 18 yaşına yeni gireceğim şu lahza ve lise 4'e gidiyorumDerslerimde başarılıyımÜniversiteyi büyük ihtimalle kazanırım tabi inşAllah Hemen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
858,496Konular
981,871Mesajlar
29,912Kullanıcılar
hizanixxxSon üye
Üst Alt