Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Durduk yere engellendim

Durduk yere engellendim
0
105

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar ilk önce merhaba dün bizim sınıftan bir kızı facede ekledim işte sohbet muhabbet sonradan birden çıkmam lüzum kb diyip çıktı 1 saat daha sonra falan '' geldim '' diye mesaj attı bende hg falan derken birazcık tez açık yüreklilik kurduk daha sonra araya '' işine bak la' Diye bir mesaj geldi diğer birşey yazdım gülücük attı daha sonra ben çıkıyorum dedim tmm bb yazdı 5 dk sonra engelledi sizce niye facesinde sevgilisi falan mı var dı acaba ?

Similar threads

Evet arkadaşlar bizim okulda bir kız var ben 11sınıfım kız yeniden yaptığı için 9sınıf benim eski okulumdan bir kız var onuna dün mesaj attımBaya bayağı konuştum uzun cevaplar yazıyordu arada görüldü yapıyordu lakin dert etmedimdaha sonra 29 ekim bugün yani günaydın mesajı attım geç yanıt verdi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Arkadaslar yaklasık 1 hafta once bızım sokata bir kız var onunla face de muhabbet ederken muhabbet biraz koyulaştı,daha sonra ansızın bana benimi seviosun diye sorduBende hoşuna gitmek için yakından tanımak gerek yazdım,sonra bu sevmiyorum yazabilirdin yazdı gülücük koydu falan derken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
185
Arkadaşlar daha aşağı sınıftan tanıştığım biri vardı Öykü sahiden şu şekilde başladı: Eylül'den Aralık ayına kdar olan süreçte sürekli bir bakışma laf konusuydu, 1 dersimiz ortaktı Neyse işte Aralık ayının sonunda tanışma oldu ben ekledim onu Ondan daha sonra ise mesajlaşma süreci başladı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Daha once konustugum bir kiz vardi benden hoslanan ozaman sevgili olamamistik 2 yıl sonra beni facede ekledi konusmaya basladik kalpli ifadeli mesajlar falan gonderdi iyi geceler derken daha sonra numarasini istedim verdi whatsapda konusmaya devam ettik 5 gun yazmamistim sonradan nasilsin falan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Evet arkadaşlar dediğim gibi bu sefer ilginç coştu bu güne değin açtığım konularda birazcık ciddiydim ama bu sefer ciddiliği bıraktım Konu şu WhatsApp'da mesajların sonuna niye gülücük atmıyorsun Sabahdan beri böyle yazı yazıyorum lakin bu böyle kısa kısa cevaplar vermeye başladı ''hıı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
858,497Konular
981,955Mesajlar
29,951Kullanıcılar
Üst Alt