Düriye'nin Güğümleri Altın Dişli Hayriye Şarkısı altın dişli hayriye sözleri düriyemin güğümleri hayriye düriyemin güğümleri altın dişli dinle şarkısı dinle Düriye'nin güğümleri dizisinde bulunan ve izleyici tarafından fazla sevilen altın dişli Hayriye isimli parçanın sizlere sözlerini paylaşıyorum 1549266236 1549266236 duriyeningugumlerialtindislihayriyesarkisi5c57ed417dd23duriyeningugumlerialtindislihayriyesarkisi5c57ed417dd23duriyeningugumlerialtindislihayriyesarkisi5c57ed417dd23 Yanıp tutuşuyorum ben aylardır Hayriye Göz süzüyorsun uzaktan,hayırdır Hayriye Bu ne biçim etek deli misin? Ben kötüyüm sen iyi misim? Senin yüzünden eridim bittim Hay hay Hayriye,fıldır fıldır yürüye,gel beriye beriye, Hay hay Hayriye,altın dişli Hayriye,ağzı burnu çürüye Bu ne biçim nazdır (duriyeningugumlerialtindislihayriyesarkisi5c57ed4185e0dgifalt hahaha hahaha hahahaha),gel de beni azdır(hohohoho) Dönemem ben artık geriye doğru Hay hay Hayriye,fıldır fıldır yürüye,gel beriye beriye, Hay hay Hayriye,altın dişli Hayriye,ağzı burnu çürüye Bu ne biçim nazdır (duriyeningugumlerialtindislihayriyesarkisi5c57ed4185e0dgifalt hahaha hahaha hahahaha),gel de beni azdır(hohohoho) Dönemem ben bundan böyle geriye doğru Hoş gözlüm,fidan boylum Hayriye Baban duyarsa oylum oylum Hayriye Sen geçerken yanımdan,ah neler geçer aklımdan Kötü oluyorum kız bakma öyle Hay hay Hayriye,fıldır fıldır yürüye,gel beriye beriye, Hay hay Hayriye,altın dişli Hayriye,ağzı burnu çürüye Alınyazımsın(duriyeningugumlerialtindislihayriyesarkisi5c57ed4185e0dgifalt hahaha hahaha hahahaha),her eve lazımsın(hohohoho) Dönemem ben bundan böyle geriye