Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Dürüm Krep (Nefis)

Dürüm Krep (Nefis)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Dürüm Krep (Nefis) Tarifi İçin Malzemeler Krep için;

*2 yumurta
*1 su bardağı un
*1, 5 bardak süt
*Karbonat ,tuz
*5 tane zeytin
*2 dal maydanoz

İç malzemeler;

*5 adet sosis
*5 adet mantar
*1 adet biber kekik ,tuz, sıvı yağ

Dürüm Krep (Nefis) Tarifi Yapılışı
Nefis bir tarif paylaşmak istiyorum, bugün sizlerle hem pratik hem lezzetli hemde alternatifleri çok içine ne isterseniz onu koyabilirsiniz, ben kahvaltı için yaptım Önce sosis mantar biberi küçük küçük doğrayıp ,tavaya koydum diğer tarafta krep için yumurtalarla unu çırptım ,sütünü ve bir çimdik karbonatla tuzunu kattım, en son küçük doğranmış zeytinlerle maydanozu katıp krep malzememi hazırladım İç malzemerle krepleri ayrı ayrı tavalarda pişirdim sonra kreplerimi dürüm şeklinde servis ettim

Similar threads

Kahvaltılık Dürüm Krep Tarifi İçin Malzemeler *1 yumurta *1,5 su bardağı süt *Yarım tatlı kaşığı tuz *Un İç harcı; *1 adet domates *1 adet kuru soğan *Yarım kase beyaz peynir *Tuz, biber, nane, kimyon, karabiber Kahvaltılık Dürüm Krep Tarifi Yapılışı Krep malzemeleri bir kapta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Krep Dürüm Tarifi İçin Malzemeler Krep malzemesi: *2 yumurta *2 su bardağı un *1 su bardağı su *1 su bardağı süt *Yarım çay kaşığı tuz *Biraz margarin Dürüm malzemesi: *200 gram tavuk göğüsü *200 ml sıvı krema *100 gram mantar *1 adet soğan *1 adet kırmızı biber *1 yemek kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Nefis Kıymalı Krep ( Börek Tadında ) Tarifi İçin Malzemeler Krep İçin; 2 adet yumurta 2 su bardağı un 2 su bardağı süt ( hamur katı olursa biraz daha ekleyebilirsiniz ) 2 yemek kaşığı zeytinyağı yada sıvı yağ 1 çay kaşığı kabartma tozu 1 çay kaşığı tuz İç Harcı İçin; 150 gr kadar kıyma 1 adet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Nefis Kıymalı Krep ( Börek Tadında ) Tarifi İçin Malzemeler Krep İçin; *2 adet yumurta *2 su bardağı un *2 su bardağı süt ( hamur katı olursa biraz daha ekleyebilirsiniz ) *2 yemek kaşığı zeytinyağı yada sıvı yağ *1 çay kaşığı kabartma tozu *1 çay kaşığı tuz İç Harcı İçin; *150 gr...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Tavuklu Krep Tarifi İçin Malzemeler Krep İçin Gerekli Malzemeler: *1 su bardağı süt *Yarım su bardağı su *2 adet yumurta *1 çay kaşığı tuz *1 tatlı kaşığı şeker *1 çay bardağı sıvı yağ *Yarım çay kaşığı karbonat *Alabildiği kadar un *Margarin (tavayı yağlamak için) İç Harcı İçin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
858,478Konular
981,310Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt