iltasyazilim
FD Üye
Ben bu yıl universite sinavlarina hazirlandigim icin hoslandigim kizla ilgili bi cabam olmadi sinav gecsin diyip durdum kendimesinavdan sonra da dusunmeye basladim ayni okuldaydik siniflarimiz ayriydi ama müşterek arkadas yok gibi biseydi yani olsa bile arkadasinin arkadasi hesabiydi Yani kizla hic konusamamistim daha Neyse sinavdan sonradan da sali gunu yani dun , okulun mezuniyet balosu vardi ben plan yapmaya baslamistim baloda konusucaktim aklimdan da geciyodu bu son sansim bidaha goremicem onu diye o yuzden balonun sonlarina dogru hoslandigim kiz mekandan ayrilmak icin hazirlaniyodu yaninda da arkadasi vardi ben telefonla konusmak icin disari cikiyomus gibi yaptim disarda arkadasi biseyini unuttu galiba iceri dondu ben de firsat bu firsat diyerek kizin yanina gittim konusmalar soyle gelisti: Ben:merhaba s(kizin normal olsun) iki dakikan var mi ? S: Aa evet natürel(sasirdi) Ben: (instagramdan beni takip ediyodu ismimi biliyodu o yuzden soyleme geregi duymadim) ee mektep da bitti burda seni son kez gormus edinmek istemiyorum (bunu dedigimde guldu) ben seni daha yakindan tanimak istiyorum en azindan telefonunu verirsen sonrasi icin de konusabiliriz S: (tekrar sasirmis bi sekilde) fakat ben suanlik bu alıcı seylerle ugrasmak istemiyorum universiteye gecicez zaten o yuzden Ben: Bitmiş peki nereyi istiyorsun? S: istanbul dusunuyorum Ben : ben de istanbul dusunuyorum ( kullanici adimdan da belirli )(kiz her yerde guldu) S:lakin belli de degil ,( bekledi birazcık daha sonra) yaa vermesem olur mu seni de uzmek istemiyorum Ben anladim artik yuzsuz gibi ustelemek istemedim) hazır peki sorun degil dedim gulumseyerek S:iyi aksamlar Ben: iyi aksamlar Evet hikaye buraya değin fakat kafami karistiran bisey daha var bu kizin yakin olarak orta okuldan beri 4tane arkadasi var kiz İnstagramdan 2 tanesi bana peşine düşüp takip istegi gondermisti ben de gaza gelip sevdigim kiza arzu gondermistim daha sonra o da beni takip etmeye baslamistison durum da su kiz beni reddettikten sonradan benim mezuniyette cekilip koydugum fotografi begenmis diger 2 arkadasi da begenmis sizce pisman olmus olabilir mi beni reddettigi icin cunku beni tanimiyodu hic?