Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Durup Dururken Kasmaya Başlıyor.

Durup Dururken Kasmaya Başlıyor.

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Slm arklar sorunun tam olarak neyden kaynaklandıgını bilmiyorum burada kısaca özetlicem Ama şunu eklim, server kasa kullanıyorum en fazla ısınan işlemci oda 44dereceden yukarı cıkmas ve Orjinal McAfee kullanıyorum updateleri tam Sistem imzada da yazıyor; 3200+ Amd, 2*512DDR Ram, Ati Radeon 256Mb 9600XT, Asus K8N
Sorun şu:
1) Genelde oyun oynarken en yuksek çözünürlüğü kullanıyorum Battle Field 1942 netten oynuyorum ve 1024*76872Hz Herşey full ve herşey açık Bu oyun bu sabaha kadar nesaman oynarsam oynayayım hiç kasmıyordu Ama bugun sabahtan beri sorunu anlayamadıgım bir nedenden dolayı oyuna girişte yukleme ekranını geç geçiyor, oyunda bir çok kişin oldugu yerlere girince kasılıyor (bazen kitleniyor) oyundan çıkıp cpu kullanımına bakıyorum %5 civarı oyunu oynarken alt+tab la masaüstüne dönüp cpu kullanımına bakıyorum %100 Bunun %60ını oyun kullanıyor ve geri kalan %40 lık kısım SYSTEM tarafından kullanılıyor Ram göstergelerine bakıyorum ama onlarda %55 de sabitler ne artıyor ne iniyor

2) Bugun Ekran kartı,mainboard ve monitorün driverlerini guncellemeye çalıştım fakat siteleri açılmıyor Açılan siteler çok karışık bir sürü link var
Sadece ekran kartının sitesinde hydravision, catalyst, multimedia vsvs bir sürü şey var benım aradıgım esas driver Bana burdan direk link verirseniz sevinirim
Monitör zaten uçmuş gitmiş 25kb bir dosya indirdi ve kurdum guncelleme tamamlandı dedi yani 25kb lik bir yama dosyası olabilirmiki, netten yukleme programı falan demeyin cunku setup netten bişi çekmedi
Anakartın sitesine giremedim
Bana 256MB Sapphire ATI Radeon 9600XT ekran kartının en son sürüm Full driverinin,
Asus K8N 745pin Anakartın en son sürüm Full driverinin,
Samsung 793DF Modelinin en son sürüm Full driverinin (sitesindeki 2530kblik dosya deil)
Tam linklerini verirseniz çok sevinirim, eğer sitesinin linkini verecekseniz hiç kasmayın zaten var bende

4) Bunuda Geçen arkdan duydum ve daha önce böle bişi hiç bilmiyordum İşlemcinin driverini guncelle ! işlemcilerin driverları oluyormu? Eğer var ise Amd 3200+ 64bit 754pin işlemcinin bana driver adresini verebilirseniz sevinirim

5) Monitör öyle bir duruma geldiki masaüstünde iken görüntü köşelerini tam ayarlıyorum ama oyuna girince sağdan soldan kayıyor, ustten eğiliyor, sağdan cıkıp sola girmesi belki normal ama görüntüde eğilmelerde oluyor

6) http:imgphotobucketcomalbumsv6ksorunlar
Birde şu resimdeki gibi bişi oluştu normalde 1 ekranın varsayılan olması gerekiyor ama 2 ekran varsayılan durumunda 2 ekrana geçtigimde tanımlaya basıyorum 1diyor, aynısını 1 ekrana geçip yaptıgımda yine 1diyor

7) monitörümün adam gibi bir kitapcıgı ve nettede kitapcıgını bulamadıgım için kaç hz de çalışabileceğini bilmiyorum Nasıl monte edileceğini gösteren bir kağıt var ve üstünde 85Hz (75Hz önerilir diyor) Ama CD içinde html formatındaki öğreti linklerinde (Dikey 68Hz, Yatay 72hz) Birde bir başka secenekte (Hz aralıgı 60110Hz) Yazıyor Yani Monitörü kaç Hz de çalıştırmalıyorum seçenerkler 8590 a kadar çıkıyor ama kapasitesi 70hz olan monitörü 90hz de çalıştıramam herhalde Çözünürlük 1024*768 oranında, yapabileceği en yuksek hz nedir?

Arklar Kaç gundur uğraşıyorum en sonunda bugun patlak verdi heryerde kasmalar yapıyor burda biras uzun oldu ama sorularıma yanıt alabilirsem hakkatten Donanım konusunda örümcek fikirlerden kurtulacağım Ne nedir daha iyi öğrenmiş olacam Şimdiden Tşkler

858,496Konular
981,696Mesajlar
29,772Kullanıcılar
GsuatSon üye
Üst Alt