Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Durustluk, Doğruluk ve Vicdan ile ilgili deyimler arıyorum

Durustluk, Doğruluk ve Vicdan ile ilgili deyimler arıyorum
0
109

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
durustluk ile ilgili doğrulukla ilgili vicdan ile ilgili deyimler

Durustluk

Eski dost duşman olmaz olsa da durust olmaz

Doğruluk

Doğruluk dost kapısı

Doğru soyleyen dokuz koyden kovulmuş

Dobra dobra soylemek

Vicdan

vicdanı sızlamak

vicdanı elvermek

vicdanı kaldırmak

Similar threads

dürüstlük ile ilgili doğrulukla ilgili vicdan ile ilgili deyimler Dürüstlük Eski arkadaş düşman olmaz olsa da dürüst olmaz Doğruluk Doğruluk arkadaş kapısı Içten söyleyen dokuz köyden kovulmuş açık açık bildirmek Vicdan vicdanı sancımak vicdanı elvermek vicdanı kaldırmak *
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Doğruluk Dost Kapısı Doğru bilgilerin her zaman ulaşacağınız yer dostunuzun olduğu dergahtır Doğru Soyleyen Dokuz Koyden Kovulurmuş İnsanlar sustukları kadar yalan soylerler bazı şeylere goz yumulur doğruyu bilseniz dahi devamlı soylemeyin Doğru Doğru Dosdoğru Konular icinde en doğruyu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
durustluk ile ilgili deyimler durustluk ile ilgili deyimler anlamlarıyla Durustluk ve doğruluk deyimleri anlamları Doğru durust Kusursuz, yanlışsız Alnı acık, yuzu ak Utanılacak, gizli bir durumu yok; tertemiz, Durust bir insan Ağız yaymak Kesin ve Durust konuşmaktan kacınmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
213
Doğruluk ile ilgili deyimler Doğruluk dost kapısı Doğru soyleyen dokuz koyden kovulmuş Dobra dobra soylemek
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
durustluk ile ilgili guzel sozler durustluk sozleri Hayat, acılarla doludur, bunu kabullenmek gerekir; hayatta tek dileğim akıllı ve durust olmaktır, bu ozelliklere sahip olamamaktan korkuyorum Durustluk dunyaya bedeldir Durustluk, her derdin devasıdır Ey durustluk, bana doğru...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
858,496Konular
981,840Mesajlar
29,887Kullanıcılar
panzehirusSon üye
Üst Alt