Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ehli sünnet yolundan (Peygamber efendimizin ve Eshâbı kirâmın bildirdiği doğru yoldan) ayrılan ve Cehennem'e gidecekleri hadîsi şerîfte bildirilen bozuk fırkalar Bunlara bid'at ehli veya dalâlet fırkaları da denir
Peygamber efendimiz sallallahü aleyhi ve sellem buyurdu ki:
Benî İsrâil...
Fırkai Nâciye
Kurtuluş fırkası Cehennem'den kurtulacağı bildirilen fırka İslâm dîninde doğru îtikâd üzere olanlar Peygamber efendimiz ve Eshâbının ve bu büyüklere tâbi olan Ehli sünnet âlimlerinin yolunda bulunanlar (Bkz Ehli Sünnet ve Cemâat)
Ey mü'minler! Ehli sünnet ve cemâat denilen...
Lübnanın dini
Lübnanın dini hakkında veri
Lübnan, girift dini yapıya sahip bir devlettir Lübnanda İslâm, Hıristiyan, Dürzî almak üzere üç öbür dinin etkileri görülmektedir *
1 Peygamber efendimizi görüp îmân eden ve mü'min olarak vefât eden mübârek kimseler (Bkz Sahâbe)
Allahü teâlâ bütün insanlar arasından beni seçti, ayırdı İnsanların en iyisini bana Eshâb olarak seçti Bunların arasından da, bana akrabâ ve yardımcı olarak en üstünlerini ayırdı Bir kimse beni...
Lübnanın Tarihi Yerleri
Lübnanın Görülücek Yerleri
Lübnanın Tarihi ve Gezilicek Yerleri
Lübnan ’ın en eski tarihi Fenikelilerle başlar Fenikelilerden sonradan Lübnan ’a sırasıyla Asurlular, Yeni Bâbilliler, Persler, Makedonyalılar ve Romalılar sahip oldular
Hazreti Ömer vaktinde, 643...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.