Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Dürzî

Dürzî
0
258

Similar threads

Ehli sünnet yolundan (Peygamber efendimizin ve Eshâbı kirâmın bildirdiği doğru yoldan) ayrılan ve Cehennem'e gidecekleri hadîsi şerîfte bildirilen bozuk fırkalar Bunlara bid'at ehli veya dalâlet fırkaları da denir Peygamber efendimiz sallallahü aleyhi ve sellem buyurdu ki: Benî İsrâil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Fırkai Nâciye Kurtuluş fırkası Cehennem'den kurtulacağı bildirilen fırka İslâm dîninde doğru îtikâd üzere olanlar Peygamber efendimiz ve Eshâbının ve bu büyüklere tâbi olan Ehli sünnet âlimlerinin yolunda bulunanlar (Bkz Ehli Sünnet ve Cemâat) Ey mü'minler! Ehli sünnet ve cemâat denilen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
Lübnanın dini Lübnanın dini hakkında veri Lübnan, girift dini yapıya sahip bir devlettir Lübnanda İslâm, Hıristiyan, Dürzî almak üzere üç öbür dinin etkileri görülmektedir *
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
1 Peygamber efendimizi görüp îmân eden ve mü'min olarak vefât eden mübârek kimseler (Bkz Sahâbe) Allahü teâlâ bütün insanlar arasından beni seçti, ayırdı İnsanların en iyisini bana Eshâb olarak seçti Bunların arasından da, bana akrabâ ve yardımcı olarak en üstünlerini ayırdı Bir kimse beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Lübnanın Tarihi Yerleri Lübnanın Görülücek Yerleri Lübnanın Tarihi ve Gezilicek Yerleri Lübnan ’ın en eski tarihi Fenikelilerle başlar Fenikelilerden sonradan Lübnan ’a sırasıyla Asurlular, Yeni Bâbilliler, Persler, Makedonyalılar ve Romalılar sahip oldular Hazreti Ömer vaktinde, 643...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,497Konular
982,125Mesajlar
30,082Kullanıcılar
SEDATcan2525Son üye
Üst Alt