Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Düş Sokağı Sakinleri - Acıdan Geçtim Güzelleştim

Düş Sokağı Sakinleri - Acıdan Geçtim Güzelleştim
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Düş Sokağı Sakinleri Acıdan Geçtim Güzelleştim Yanlışlar yanılmışlar yalnızlıktan bıkmışlar Sevgilinin sözleri mühürlemiş sevinçleri Acıdan geçtim güzelleştim Hedefler belirlendi çiçekler filizlendi Tenindeki kutsanış uzaklardan seçildi Acıdan geçtim güzelleştim Akılğım doğuştandır karalar yalanlardır Öpücükler kraliçemi öldüren günahlardır Acıdan geçtim güzelleştim Zamanı yeniden sen belirledin Çoktandır düşümdeyim düşündükçe ölümleyim Varlığın cennetimdir sevgilerin bekçisiyim Acıdan geçtim güzelleştim Zamanı yeniden sen belirledin Acıdan geçtim güzelleştim Kuşatır beni eylül dönemem doğuşuma Güneşinin içindeyim tapınırım Tanrıya Acıdan geçtim güzelleştim Kutsanmış rahmine ben çocuk verdim Acıdan geçtim güzelleştim Göçebe ömürler yaşamlar sevişirler Yokluğun açlığımdır beni büyütür yelkenler Acıdan geçtim güzelleştim Kutsanmış tahmine ben çocuk verdim Acıdan geçtim güzelleştim Mezarlar kazılır sevgiliye bakılır Yelkenimin gözyaşları tabutumda saklanır Acıdan geçtim güzelleştim Ardımdan gelen yel sendin Acıdan geçtim güzelleştim Tarihin sayfaları keder dolar akşamları Bana duyulan açlık kabartır günahları Acıdan geçtim güzelleştim Ardımdan gelen esinti sendin Acıdan geçtim güzelleştim Ruhların vardır aşkı melekleredir bu son şarkı Meyveler olgunlaşır tadışlarım aşkınadır Acıdan geçtim güzelleştim Gecelerin hüznünü bana vedin Acıdan geçtim güzelleştim Ağlayış gözlerdedir cennetim dillerdedir Beni biriktiren ömrün bağlılığımın gücündendir Acıdan geçtim güzelleştim Gecelerin hüznünü bana verdin Acıdan geçtim güzelleştim Herşey sevgiden geçer Gülümseyen Yelken beni seçer Güneş patlar tomurcukta oyunlar var her boncukta Acıdan geçtim güzelleştim Toprağının içinde bedenlendim Acıdan geçtim güzelleştim Elveda ömürlüler geliyor yelkenliler Bitmiş kurulacak denizdeki ak bahçeler Acıdan geçtim güzelleştim Toprağının içinde bedenlendim Acıdan geçtim güzelleştim  

858,489Konular
981,519Mesajlar
29,655Kullanıcılar
yusuf2149Son üye
Üst Alt