Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Duş Sokağı Sakinleri - Acılar Parkı..

Duş Sokağı Sakinleri - Acılar Parkı..
0
185

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Toprağı kokladım
Yuzumu gordum
Alışkanlıklarım yağmur sesi
Gitmek kolay değil dedim kendime
Duşundum

Hatırladıklarım beni geri cevirdi
Yaşamak zor gelir bazen bilirsin
Susmak bir gidişi kabullenmek
Gormek kolay dedim kendime
Sustum

Yanlışlıklarım beni buyuttu
Geride bıraktığım acılar parkı
Yalnızlıklarıma sahne oldu
Oynamak kolay değil dedim kendime
Yoruldum

Arkadaşlarım beni bende vurdu
Uzandı ellerim cocukluğumun koynuna
Aradım kendimi kiraz ağaclarının altında
Unutmak kolay değil dedim kendime
Ağladım

Avucumda otuzdort yaşım
Dudağımda şarkım
Oturup soyledim sabaha kadar
Da da da da da da da
Oturup ağladım sabaha kadar

Similar threads

Düş Sokağı Sakinleri Acılar Parkı Toprağı kokladım Yüzümü gördüm Alışkanlıklarım yağmur sesi Gitmek kolay değil dedim kendime Düşündüm Hatırladıklarım beni geri çevirdi Yaşamak baskı kazanç ara sıra bilirsin Susmak bir gidişi kabullenmek Görmek kolay değil dedim kendime Sustum Yanlışlarım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Daha once album tanıtımını Burada! yapmıştık Album cıktıŞimdi de şarkı sozleriyle burdayımimagesmuratbozsanssarkisozleri5adaef1417a09gifEğer bir yanlışlık varsa şimdiden ozur dilerimimagesmuratbozsanssarkisozleri5adaef15201d1png Albumu dinledimOyle super bir album değil ama yine de guzel Ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
196
Serbest Kız Nil Karaibrahimgil Anne Edinmek İstiyor nil karaibrahimgil çocuğu var mı nil karaibrahimgilin evi karaibrahimgilin çocuğu var mı karaibrahimgil evi 1548629904 1548629904...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
İlk röportajını Cumhuriyet’e veren Nihal Olçok ile yeni başlayacak siyaset serüvenini, geçen hafta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya karşı Twitter’dan yaptığı “Adil Öksüz” çıkışını ve dava süreçlerini konuştuk. Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yeni kuracağı partinin kurucular kuruluna...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Sevgiliye Aşk Mektupları , Sevgiliye Gozlerinin gozlerime deydiği o ilk anda catırdattın yureğimin aynasını Yureğimin sevmekle gorevlendirilmiş en hassas noktasına dokundun seni gorduğum gun Ruhuma beni seveceksin diye emir veren kıdemli asker gibiydi guzel gozlerin Kirpiklerinin her...
Cevaplar
2
Görüntüleme
743
858,497Konular
982,024Mesajlar
30,005Kullanıcılar
Üst Alt