Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Duş Sokağı Sakinleri - Acılar, Sorular ve Yuzler..

Duş Sokağı Sakinleri - Acılar, Sorular ve Yuzler..
0
130

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Hafifce ısırılmış bir dunyanın ucundayım
Ellerim uzanmış uşuyormuşum
Acılar yalnızlığımızın ortak aynası olmuş
Duşlerde gorduğumuz hep o derin anlam

Ben nerdeyimHangi duş benim
Sen nerdesinHangi roldesin
Hafifce belirmiş bir gulun acışındayım
Daha derin daha sıcak bir yerlerdeyim

Icimde buyuttuğum hep o sorular
Başka yuzlerde neden
Neden anlam buluyorlar
Ben nerdeyimHangi duş benim
Sen nerdesinHangi roldesin

Similar threads

Düş Sokağı Sakinleri Acılar Sorular Ve Yüzler Hafifçe ısırılmış bir dünyanın ucundayım Ellerim uzanmış üşüyormuşum Acılar yanlızlığımızın müşterek aynası olmuş Düşlerde gördüğümüz daima o derin anlam Ben nerdeyim Hangi hayal benim Sen nerdesin Hangi roldesin Hafifçe belirmiş bir gülün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Hayal Sokağı Sakinleri Acılar, sorular ve Yüzler (akor) C Am D G D G Hafifçe ısırılmış bir dünyanın ucundayım mmmm ) C Am D G D G )2 Ellerim uzanmış düşüyormuşum aaa ) Bm G C G Acılar yalnızlığımızın müşterek aynası olmuş ) Bm G C G )2 Düşlerde gördüğümüz daima o derin manâ ) C G C G Ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Cemal Sureya Şiirleri SEVGİLİM, BİR GUNUN Sevgilim, bir gunun ortası şimdi Taşıtlar hızla gelip geciyor, her yer kalabalık, Ben seni duşunuyorum bir bodrum kahvesinde Uzat bana uzat ellerini İzinli askerler goruyorum, kırıtarak yuruyen işci kızlar İstanbul her gunku yaşantısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
858,497Konular
981,948Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt