Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Düş Sokağı Sakinleri - Ağaçlardaki Düş Sevdalarım

Düş Sokağı Sakinleri - Ağaçlardaki Düş Sevdalarım
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Hayal Sokağı Sakinleri Ağaçlardaki Düş Sevdalarım Aynı kaldı düşümdeki ağaçlar Açtım gözlerimi çiçek açtılar Benzer kaldı düşümdeki ağaçlar Açtım ellerimi sevda oldular Doğdun o vakitte Ölmüş bir sevdadan aldın Kendi sevdana kattın yaralı yüreğini Kapandı ellerim kollarım çiçek doldu Aynı kaldı heyecanım bağlılığım oldu Kapandı gözlerim geceler gündüz oldu Aynı kaldı heyecanım Ben teninle oldum Dokundum genç kadınlığına Hafif çekingendim Tanıdım aşkı bağlandıgıma inandım Al beni yar aşkın içine Yüreğime can ver Çünkü yüreğim seni bekler Al beni yar aşkin içine  

Similar threads

Murat Yılmazyıldırım Ağaclardaki Duş Sevdalarım Şarkı Sozu Murat Yılmazyıldırım Al Beni Yar Aşkın İcine şarkısı sozleri Murat Yılmazyıldırım Al Beni Yar Aşkın İcine sozleri: Aynı kaldı duşumdeki ağaclar Actım gozlerimi cicek actılar Aynı kaldı duşumdeki ağaclar Actım ellerimi sevda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Aynı kaldı duşumdeki ağaclar Actım gozlerimi cicek actılar Aynı kaldı duşumdeki ağaclar Actım ellerimi sevda oldular Doğdun o vakitte Olmuş bir sevdadan aldın Kendi sevdana kattın yaralı yureğini Kapandı ellerimkollarım cicek doldu Aynı kaldı heyecanım bağlılığım oldu Kapandı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Düş Sokağı Sakinleri Veremem Acımı Sana Sözcüklerim bulur aşığın ateşini Yıkar gider beni vefat gibi Bakışların deler içimdekileri Kaldırıp atar beni vücut gibi Arayıp bulmak neyi değiştirir Karşımda duruyor suretim Gülü bitirir Veremem sana acımı Kirlenir dünya Şehrin anlamsız sokakları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Düş Sokağı Sakinleri Hüzün Meleği Aşk tut beni dünya elinden Yar adına yas yaktım duyulsun diye Geçtim kendimden Dünya bak bana yar kalbinden Aşk namına ateş oldum görünsün diye İndim göklerden Yar beygir beni günahlar giysimden Ateş namına dünyaya döndüm bilinsin diye Düştüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Düş Sokağı Sakinleri KanRevan İçindeyim Bağışlayın beni sevdalarım Kendimi parçalara (ahh!) ayıramadım Alın gidin korkularımı Saçlarımı ellerinizle okşayın Hiç bir ayrılık her yerde baştan yaratmıyor artık beni Alın gidin korkularımı Saçlarımı ellerinizle okşayın Ve bütün ayrılıklar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
858,496Konular
982,170Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt