Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Düş Sokağı Sakinleri - Dünya Bana Doğru Eğildiğinde

Düş Sokağı Sakinleri - Dünya Bana Doğru Eğildiğinde
0
36

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Düş Sokağı Sakinleri Dünya Bana Dürüst Eğildiğinde Gözlerini kapat ağır ağır Aşk konacak uykuna Gözyaşlarını ört usulca Düş ağlayacak aşkına Dünya bana doğru eğildiğinde Güneşlik bir veda yeter bana Hayal gördüğünde kül renginde Ellerin boğacak beni Maviye çalacak akan kanım Beni öldürdüğün yerde Dünya bana dürüst eğildiğinde Güneşlik bir dua yeter bana Geç atşten emrindeki kalbinden Beni unut ve o kadar gel Al ellerimi ver düşlerini Acıyı lezzet ve o kadar gel  

Similar threads

Düş Sokağı Sakinleri Hüzün Meleği Aşk tut beni dünya elinden Yar adına yas yaktım duyulsun diye Geçtim kendimden Dünya bak bana yar kalbinden Aşk namına ateş oldum görünsün diye İndim göklerden Yar beygir beni günahlar giysimden Ateş namına dünyaya döndüm bilinsin diye Düştüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Düş Sokağı Sakinleri Mor Rüzgâr Al götür aşklarımı Beni ört dalgalara Kuilar geçecek içinden Açık bırak bu akşam kapıları Sevişince ölümle kalpler Gül kanayacak geceye ağlamadan Yakın gel gülen mor yel Yakın gel kara düşlerime Ateşler at üşüyen bedenime Uykulara yat Yakın gel uçan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Düş Sokağı Sakinleri Ölümler (akor) düş sokağı sakinleri ölümler akor ölümler akor hayal sokağı Em ölümler çığlak gelir Am geceyi indirir yavaşça gözlerine Em benden aşmak kolay yok F Dm G FEm haykırış eder ateş sözlerime yaylılır nefesin çiçeklere ay ışıldar soğuk bedeninde günah bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Düş Sokağı Sakinleri Gülden Geçer Ömrüm Maviler aşkınadır aşka verdiklerim Aşıklar uğrunadır uyuyan düşlerim Çıkar beni topraktan saçlarıma yağmur yağdır Gülden geçer gönlüm Tanrıya uyanmıştır Baharı koklar gibi yapma içimdeki benlik Güneşi öp ve tanrısal ay'a sarıl Okyanuslar aşıp gel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Düş Sokağı Sakinleri Gülden Geçer Gönlüm Maviler aşkınadır aşka verdiklerim Aşıklar uğrunadır uyuyan düşlerim Çıkar beni topraktan saçlarıma yağmur yağdır Gülden geçer gönlüm Tanrı'ya uyanmıştır Baharı koklar gibi yapma içimdeki benlik Güneşi öp ve tanrısal aya sarıl Okyanuslar aşıp gel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
858,497Konular
981,953Mesajlar
29,950Kullanıcılar
ivol.kanSon üye
Üst Alt