Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Düş Sokağı Sakinleri - İstanbul Akşamlarım

Düş Sokağı Sakinleri - İstanbul Akşamlarım
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Hayal Sokağı Sakinleri İstanbul Akşamlarım Düşlerdir yollarımı ak gelinliğe giydiren Büyüler dünyamı yakar zehirleyen dansların Kuytulara bırakılır hep yaşlanan İstanbul aşklarım Konuşan vapurlara bindir beni, Denize örtünecek gözlerim Aşk ve acı giysiler denli karmaşık Şarkılarım geliyor kulaklarıma Renk renk çözülmüş dükkanlardan Bir Beyoğlu sabahı Öpüş benimle kraliçem, Ateşlerinden geçir, Canımı yak ve uçur beni büyülü ellerinden Tenimde eriyor güneş boyalı dudaklar gibi; Çünkü ağlıyor İstanbul akşamlarım Çiçeklerdir uykularımı mavi denizlerde serinleten Hüzünler dünyamı yıkar dikenli dokunuşların Galata'nın ışıkları indirir perdelerini uyuyan geceye Göz yaşlarım gülümsüyor tıkanan karanlıklarda Ihtiyar Kız Kulesi üzümlerini döküyor sepetinden Sevgiliye kıvrılıyor kalbimin oynayışları Şaşırıyor adreslerim kafelerin kalabalığından Öpüş benimle kraliçem, Ateşlerinden geçir, Canımı yak ve uçur beni büyülü ellerinden Tenimde eriyor güneş boyalı dudaklar gibi; Çünkü ağlıyor İstanbul akşamlarım  

858,507Konular
982,807Mesajlar
30,619Kullanıcılar
emreglgllSon üye
Üst Alt