Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Düş Sokağı Sakinleri - Melekler ve Benler

Düş Sokağı Sakinleri - Melekler ve Benler
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Hayal Sokağı Sakinleri ve Benler gelince ben de gidicem Hiç görmediğim yerlere Örneğin gezegenlere sevinde ben de sevicem Hiç sevmediğim şeyleri Mesela sürüngenleri gülünce ben de gülücem Hiç gülmediğim şeylere Örneğin kurabiyelere ölünce ben de ölücem Hiç ölmediğim şeylere Örneğin kum tepelerine doğunca ben de doğucam Hiç doğmadığım annelerde Mesela tüm renklerde büyüyünce ben de büyüycem Hiç büyümediğim büyülerde Örneğin küçüklüğümüzde uyuyunca ben de uyuycam Daha Sonra uyanıcaz uyku olucaz ağlayınca ben de ağlıycam Daha Sonra akıcaz akış olucaz uçunca ben de uçucam Sonra kaybolucaz ay olucaz Olucaz lucaz ucaz caz eksik zzzz Yine uçucam, uyuycam, uyanıcam her zaman ağlıycam Tekrar doğucam, batıcam fakat hiç olmıycam Hiç bir yere konmıycam gidince ben de gidicem Her Yerde başlıycam Kendimi seçebilicem, beni sana verebilicem gidince  

858,496Konular
982,164Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt