Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Düş Sokağı Sakinleri - Veremem Acımı Sana

Düş Sokağı Sakinleri - Veremem Acımı Sana
0
69

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Düş Sokağı Sakinleri Veremem Acımı Sana Sözcüklerim bulur aşığın ateşini Yıkar gider beni vefat gibi Bakışların deler içimdekileri Kaldırıp atar beni vücut gibi Arayıp bulmak neyi değiştirir Karşımda duruyor suretim Gülü bitirir Veremem sana acımı Kirlenir dünya Şehrin anlamsız sokakları Islanır gözyaşıyla Kovalar arabalar Arkamdaki aynayı Kırılınca biter anlarım Düşümdeki rüya Yollarım yorar yarin günahını Döver olur beni boş kitap gibi Keder aşkınadır aşık uykularım Sever olur beni hançer gibi Arayıp bulmak neyi değiştirir Karşımda duruyor suretim Gülü bitirir Veremem sana acımı Kirlenir dünya Şehrin abes sokakları Islanır gözyaşıyla Kovalar arabalar Arkamdaki aynayı Kırılınca biter anlarım Düşümdeki rüya Veremem sana acımı  

Similar threads

Hayal Sokağı Sakinleri Veremem Sana Acımı Sözcüklerim bulur aşığın ateşini Yıkar gider beni ölüm gibi Bakışların deler içimdekileri Kaldırıp atar beni beden gibi Arayıp bulmak neyi değiştirir Karşımda duruyor suretim Gülü bitirir Veremem sana acımı Kirlenir dünya Şehrin anlamsız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Duş Sokağı Sakinleri Veremem Sana Acımı Sozcuklerim bulur aşığın ateşini Yıkar gider beni olum gibi Bakışların deler icimdekileri Kaldırıp atar beni ceset gibi Arayıp bulmak neyi değiştirir Karşımda duruyor suretim Gulu bitirir… Veremem sana acımı Kirlenir dunya Şehrin boş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Hayal Sokağı Sakinleri Ağaçlardaki Düş Sevdalarım Aynı kaldı düşümdeki ağaçlar Açtım gözlerimi çiçek açtılar Benzer kaldı düşümdeki ağaçlar Açtım ellerimi sevda oldular Doğdun o vakitte Ölmüş bir sevdadan aldın Kendi sevdana kattın yaralı yüreğini Kapandı ellerim kollarım çiçek doldu Aynı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Düş Sokağı Sakinleri Zaman Siler Demiştin Birgün sen geçmis zamandın Bense yanına anlamların Gezinirken uzaklarda, akşamlarım Herşey geçer demiştin Geçmeyen şeyler var şarkılarımda Silinmiyor yaşananlar Bir durak var yüreğimde Beklerken defalarca geciktiğim Sürüklerken beni sana mevsimleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
Düş Sokağı Sakinleri Alma Beni Ölüm Meleği Ağlar yelken suya düşer Dalgalar büyür düşüm biter Alma beni azrail Öper aşk mavi yeli Ağlar yelken üşür düşüm Acım büyür kanar iki gözüm Alma beni azrail Kovacak şeytan tüten rengi Ağlayışlar ak varoluşlardır Beni uyandıran kara korkulardır Ağlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
858,496Konular
982,170Mesajlar
30,113Kullanıcılar
allySon üye
Üst Alt