Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Düş Sokağı Sakinleri - Zindan Masalları

Düş Sokağı Sakinleri - Zindan Masalları
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Hayal Sokağı Sakinleri Zindan Masalları Bir mavi türkü kabarırken göğsümde Vurur dudaklarıma masallar Tütsülenmiştir artık bölüştüğümüz akşamlar O mavi türkünün içinde bir kuyu Dibinde bir adam gizlenir O saklanır ben gizleyemem Sızar dudaklarımdan zindan masalları Bir gün olsun içimde kalsın yüzün O baki kuyular rehberin olsun Acılardan ben çoktan vazgeçtim Nasıl olsa hiç paylaşılmıyor Minik bir sevince bile orta karar oldum Bir yağmurla yıkılıyor duvarlarım Sen yıkarsın ben anlatırım Sızar dudaklarımdan zindan masalları  

Similar threads

Hayal Sokağı Sakinleri Beni Al Uykumdan Şarkılarım güneşten kazanç Tüm denizleri bana getirir Sıcak bir yaz ve bir yudum aşk Büyülü mavi aynamın içindedir Hafifçe gel kendini düşlere ver Gülerek gözyaşı dökmek fazla hoş Yarım mutluluklar beni tam doğuramaz Kırık hikayeler dokunulmayı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Hayal Sokağı Sakinleri Üzücü Hoş Aşklarım vardır benim Ne beni ne de mavili hüzünler güzelini anlatır Bir yelkovan rüzgarıdır düşlerim Yaşanmayan bir masalda Güneşi daima değil olan acılarımla beni aldatır Görünen hep gece oldu gözlerimde yanan çocuğa Ölüp dirilen bedendim ben yalnızca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Düş Sokağı Sakinleri Bağımsızlık Vezin Sembolik Şizofreni Cinnetime gelin mavi şaraplarımdan için Ayrı başkalıklar içindeyim Bir deliyim ben önümde eğilin Aşkın yolu tektir denir Onu bulmak isteyen benimle sevişir Derin bir nefes alın, rahatlayın ve kendinize gelin Gökyüzünde uçan kuşlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
858,497Konular
981,924Mesajlar
29,940Kullanıcılar
Üst Alt