düşlerinde gelinlik var! alex sevgilisi TANYELİNİN UFUKTA EVLILIK VAR HADI HAYIRLISI MUTLULUKLAR 1548646496 1548646496 duslerindegelinlikvar5c4e786529b18duslerindegelinlikvar5c4e786529b18 duslerindegelinlikvar5c4e786529b18 Aralıksız ayrılıp barıştığı Yunanlı sevgilisi Alex Syroplas ile 22 Kasım'da Atina'da evlenecek olan oryantal Tanyeli, izaç hazırlıklarının yoğun bir tempoda sürdüğünü söyledi Bundan önceki evliliklerinde hiç gelinlik giymediğini ve ilk önce gelinlik giyeceğini söyleyen Tanyeli, ''Bir aydır gelinlik araştırıyorum fakat beğenemiyorum Arkadaşlarımın hepsini arıyorum, fikirlerini alıyorum Her gece rüyamda gelinlik giyiyorum Düğüne çok eksik kalmasına karşın hâlâ gelinlik bulamadım'' dedi Atina'daki King George Plus Otel'deki hazırlıklarını kendisinin peşine düşüp takip ettiğini gösteren Tanyeli, ''Bir saattir masa düzeniyle ilgili tartışma yaşıyorum Her şeyi en ince ayrıntısına dek peşine düşüp takip ediyorum Nikah içinde çeşitli süprizler olacak Ayrıca kına gecesi de yapacağım'' dedi id KAYNAK AKTİFHABER