Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Duşmanlık İle İlgili Atasozleri

Duşmanlık İle İlgili Atasozleri
0
125

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Duşmanlık İle İlgili Atasozu
Duşmanla İlgili Atasozleri
Ata sozleri Duşmanlıkla İlgili

Duşmanlık Atasozleri

Duşmanın Karınca Gibi İse Sen Onu Fil Gibi San

Deli dostun olacağına akıllı duşmanın olsun

Akıllı duşman, akılsız dosttan hayırlıdır

Verip pişman olmaktansa, vermeyip duşman olmak yeğdir

Duşman duşmana rahmet (gazel, yasin) okumaz

Dost başa bakar, duşman ayağa

Bin dost az, bir duşman cok

Eski Dost Duşman Olmaz

İnsanın en buyuk duşmanı kendisidir CİCERO

Bir tek duşmanı olan, her yerde onunla karşılaşır EMERSON

Tanrıya ettiğim dua pek kısadır: Tanrım, duşmanlarımı gulunc duruma duşur VOLTAİRE

Duşmanın eline kılıc verilmez TURK ATASOZU

Duşmanın karınca gibi ise sen onu fil gibi san TURK ATASOZU

Duşmanım dost olacağına, duşman olsun daha iyi BİAS

Uyuyan kopeği uyandırmaya gelmez

Unutma ki, ağzında bal olan arının kuyruğunda da iğnesi vardır LYLY

Similar threads

Duşman Atasozleri ve anlamları Duşmanla İlgili Atasozleri Duşman hakkında Atasozleri Duşman İle İlgili Atasozleri Duşman duşmana rahmet (gazel, yasin) okumaz Hicbir zaman duşmandan bir yakınlık, yumuşama ve bir iyilik umulup beklenmemelidir O, eline fırsat gecse kotuluklerin en...
Cevaplar
0
Görüntüleme
206
Paylaşma İle İlgili Atasozleri Paylaşma İle İlgili Atasozu Paylaşma İle İlgili Atasozleri Paylaşmakla İlgili Atasozleri Veren eli herkes oper Verip pişman olmaktansa, vermeyip duşman olmak yeğdir Verirsen doyur, vurursan duyur Az veren candan cok veren maldan Komşu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Duşmanlıkla İlgili Şiirler Duşmanlık Şiirleri Duşmanım Cok uzun zaman once duşup yollara gittin Gittiğinden bu yana her bir yola duşmanım Tertemiz duygularla bir tek aşkımdın bittin Gittiğinden bu yana her bir aşka duşmanım Terk edip gittin beni hala bilemem niye Son...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Spor Ve Sağlık İle İlgili Deyimler Can sağlığı: Esenlik, kişinin sağlıklı olması Ne demeli canım kardeşim, inan bundan otesi can sağlığı Kanlı canlı: Sağlıklı, sapasağlam, dinc ve diri olduğu yuzunden belli olan Kanlı canlı oluncaya kadar hastanede tutuldum Nur topu: Gurbuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
189
At la ilgili atasozleri İcinde at gecen atasozleri Atlarla ilgili atasozleri atlar hakkında atasozleri Abdal ata binince bey oldum sanır, şalgam aşa girince yağ oldum sanır Acemi katır kapı onunde yuk indirir Acemi nalbant gavur beygirinde dener kendini mesleğinde ustalığa erişmemiş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
858,465Konular
981,141Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt