Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

düşüncelerimi nasıl anltırım

düşüncelerimi nasıl anltırım

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
erhaba arkadaşlar ben yeni üye oldumumarım sorunuma burada çözüm bulabilirim

ben 78 aydır bir ilişki yaşıyorum,onu tek kelimeyle şahane derecede seviyorumonun için canımı bile veririmaynı şekilde oda beni çok seviyorbirlikte yapabilmek için çok fedakarlıklar yaptıko bnm için ailesiyle kavga etti(ailesi bni istemiodu,lakin o onlara karşısında geldi ve benle şu anda el altından çıkıyor) kız arikileriyle bnm yüzümden ağız dalaşı etti,aynı şekilde bende onun için sınıfa rezil olmayı göze aldım,aylarca acı çektim,dalga geçenler bile vardı lakin geçti sonunda 78 aydır birlikteyiz işteaynı sınıftayızher şey inanılmaz gidiyor,her ders ellerini tutuyorum tenefüslerde sarılıyoruz birbirimize bazen çok yakınlaşıyoruz ve öpüşüyoruz kısada olsabir ara bir konu açılmıştı birlikte olma konusunda (cinsel ilişki yani) 1 hafta fln böyle kouştuk işte sonra oda bende birbirimizi istemey başladıkbirincil başlarda bende oda planlar yapıyorduk işte şugün buluşuruz diye aslında boş günümüz olsaydı birlikte deha olblrdk fakat 12 hafta hiç buluşamadık okul açık havada sonra ben azıcık düşündüm doğrusu onu düşündüm çünkü ben bir erkeğim o ise kız evet ciddiyiz ama bu yaşta ailesiyle soru yaşayabilir ailesi öğrenirse,ilişkimiz daha büük bir çıkmaza girebilir diye böyle bir ilişkiden soğudumevet birlikte yatmak(yatmak) vs bunlar yapılabilir ama ardına kadar yapmaktan soğudumacilen ben bunu ona desem insanın ilk aklına gelen şey şu olur beni sevmiyormuş işte ne bilim ilerde sorun yaşamak istemio başına kalırım die beni istemio vs vs die düşünür sizce ne yapmalıyım ne demeliyim

858,497Konular
982,015Mesajlar
29,999Kullanıcılar
xreplaSon üye
Üst Alt