Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Duşundurucu Kısa Sozler

Duşundurucu Kısa Sozler
0
98

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Duşundurucu Sozler kısa

En Guzel Duşundurucu Sozler
Rahatsız Oluyorsan Hayatımdan Vururum Kendimi Durmam Bir An yeterki Bana inan Seni Seviyorum

hic bir zaman sana karşı soğuk olmadı bu can hep uzatılmış dakikaları oynadın benimle aslında sen benim hayatımla oynadın beni duşuncelere bıraktın

Hayatta Yapmış Olduğum Hataların Anısını ağlayarak cekiyorum, peki sen ağlayarak hic bu anıları cektinmi benim gibi sevdinmi?

Seni Kalbimin icinde Aşk ve Sevgi ile besledim peki sen bundan bi habermiydin?

Bugun Hayatı ve Seni Kıyasladım Acaba Hangisi Daha Sıcak Diye Duşundum hayat Ağır Basıyor duygularıma Sen Sadece Duşuncemde Kalmış Bir Alışkanlık Olmuşsun

gitmek istiyorsan hayatımdan neden? diye sormam! gidiceksen hayatımdan haberizce git sorularınla bırakma beni

Nasıl Seviyorsam Seni Duygularımı O şekilde Kontrol Etmesini Bilirim Sen benim icin Nesin Sordunmu kendine Bunu?

ucsuz Bucaksız Sevgilerin sadece 1 adımlık insanı olmuşsun

Sen Kendini Duşunen Sorumsuz Duygularının Mahkumu olmuş Bir insansın Nedenleri Kendinde Aramalısın

Yaptığın iyilikleri icinde tutma bırak başkalrı bu iyilikleri gorsun

Ben Aşkım icin cekmişim bu fedakarlığı şimdi bu gidişlerin sebebpsiz cekişlerin neden?

Sana sevgi Sozleri Soylerken mutluluğa bir kac adım kalmışken bu aciz kucuk nefretleri soylemek hoşunamı gidiyor gozlerime bakıp?

Seni Ben Gozlerimle Değil kalbimle Sevdim Sen Bunu Hak ettinmi Hic Sordunmu kendine?

Ben Hayatı Boş Duvarlar Arasında Değil Sana beslediğim Duygularla Yaşıyorum Hic Bunu Duşundunmu?

Sana Duşundurucu Sorular değil Herzaman Aydınlatıcı Cevaplar Olmak istedim hayatında Ama Sen Hep kactın Cevap vereceğim o guzel ANlarda Şimdi Bana Neden Diye Sorma

ben bir sorun değil ben hayatıma cevap olmak istiyorum ben nedenleri değil nedensiz gidişleri oğrenmek istiyorum

Hayattaki Acılar Bir Şekilde teseli Edilir, Ya bana Soylediğin Sozler Sence teselli Edilcek Sozlermi?

858,475Konular
981,260Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt