Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

duşunme ile ilgili ayetler

duşunme ile ilgili ayetler
0
82

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
akıl ile deilde duşunme ile ilgili ayetler paylaşırmısınız!!!!

Cevap: duşunme ile ilgili ayetler

Duşunme İle İlgili Hadisler

6:50 – De ki: “Size Allahın hazineleri benim yanımdadır, demiyorum Gaybı da bilmiyorum Ve size, ben bir meleğim de demiyorum Ben sadece bana vahyolunana uyuyorum De ki: “Kor ile goren bir olur mu? Hic duşunmez misiniz?
6:80 – Kavmi onunla tartışmaya başladı O da onlara dedi ki: “Beni doğru yola eriştirdiği halde Allah hakkında benimle mucadele mi ediyorsunuz? Ona ortak koştuklarınızdan hic korkmuyorum, ancak Rabbimin dilediği şey haric Rabbim ilmiyle her şeyi kuşatmıştır Hic duşunmez misiniz?

7:184 – Onlar arkadaşlarında herhangi bir cinnet bulunmadığını hic duşunmediler mi? O, acık bir uyarıcıdan başka biri değildir
8:22 – Cunku yeryuzunde dolaşan canlıların Allah katında en kotusu anlamayan ve duşunmeyen sağırlarla dilsizlerdir

16:17 – Hic yaratan (Allah), yaratmayan (putlar) gibi olur mu? Artık siz duşunmez misiniz?

Similar threads

Peygamber'in yetki sınırı hakkında ayetler De ki: Ben size, Allah'ın hazineleri benim yanımdadır, demiyorum Ben gaybı da bilmem Size, ben bir meleğim de demiyorum Ben, sadece bana vahyolunana uyarım De ki: Kor ile goren hic bir olur mu? Hic duşunmez misiniz? En'am : 50 Kur'an hak olduğu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
235
Tefekkur hakkında ayetler Sana, şarap ve kumar hakkında soru sorarlar De ki: Her ikisinde de buyuk bir gunah ve insanlar icin bir takım faydalar vardır Ancak her ikisinin de gunahı faydasından daha buyuktur Yine sana iyilik yolunda ne harcayacaklarını sorarlar «İhtiyac fazlasını» de Allah...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
İlim ile ilgili Ayetler BAKARA : 120 Sen onların milletlerine tabi olmadıkca ne yahudiler, ne de hıristiyanlar senden asla hoşnud ve razı olmayacaklar De ki, gercekten de Allah'ın hidayeti, hidayetin ta kendisidir Şanım hakkı icin, sana vahiyle gelen bu kadar bilgiden sonra, kalkıp da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
ilimle ilgili ayetler BAKARA : 120 Sen onların milletlerine tabi olmadıkca ne yahudiler, ne de hıristiyanlar senden asla hoşnud ve razı olmayacaklar De ki, gercekten de Allah'ın hidayeti, hidayetin ta kendisidir Şanım hakkı icin, sana vahiyle gelen bu kadar bilgiden sonra, kalkıp da onların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
293
Kur'anda duşunmek ile ilgili ayetler, kuranda akılla ilgili ayetler, duşunmekle ilgili ayetler nelerdir Ve (yine) kendilerine: İnsanların iman ettiği gibi siz de iman edin denildiğinde: Duşuk akıllıların iman ettiği gibi mi iman edelim? derler Bilin ki, gercekten asıl duşukakıllılar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
234
858,505Konular
982,727Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt