Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Duşunurlerin Dostlukla İlgili Sozleri

Duşunurlerin Dostlukla İlgili Sozleri
0
72

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Duşunurler'den Dostlukla İlgili Sozler

Duşunurlerin Dostlukla İlgili Soyledikleri Sozler

Albert Camus : Onumden gitme, seni izleyemeyebilirim Arkamdan da gelme, yol gosteremeyebilirim Yanımda yuru ve yalnızca dostum kal

Albert Schweitzer : Kimi vakit sonen hayat ateşimiz ruzgar gibi bir başkası tarafından koruklenerek alevlenir Ve her birimiz bu ateşi tekrar canlandıran dostlarımıza en icten teşekkurlerimizi borcluyuz

Aleksis Kivi : Delilik gencliğin dostu, akıllılık yaşlılığın susudur

Arif Nihat Asya : Bir kimsenin duşmanının duşmanı olması, onu dost edinmeye kafi sebep değildir

Aristo : dostluk ve hakikat gibi iki iyi arasında hakikati yeğlemek gerekir

Aristo : dostunun kusurlarını ona yalnızken soyle, başkalarının yanında ise onu ov

Atasozu : dost sanma şanlı vaktinde dost olanı, dost bil gamlı vaktinde elinden tutanı

Balzac : Bencillik dostluğun zehridir

Balzac : İyi dostluklar temiz hesaplarla kurulur

Benjamin Franklin : Duşmanına borc verirsen onu kazanırsın, dostuna borc verirsen onu kaybedersin

Bernard Shaw : Benim en iyi dostum terzimdir Cunku ne zaman beni gorse, derhal o andaki olculerimi alır Oysa butun oteki tanıdıklarım benim hala eskisi gibi olduğumu duşunurler

Bernard Shaw : dostlarınıza bir gun duşmanınız olabileceklermiş gibi, duşmanlarınıza ise bir gun dostunuz olabileceklermiş gibi davranın

Bias : Duşmanım dost olacağına, duşman olsun daha iyi

Buda : Başka turlu davranmak acıkca gerekmiyorsa herkesle dost olmaya calış ama kimseye teslim olma

CC Cotton : Gerceğin en buyuk dostu zaman, en buyuk duşmanı tarafgirlik ve en sadık arkadaşı da alcakgonulluluktur

Cenap Şehabettin : Yalnız kendi nefsini duşunerek dost arayan,hizmetci arıyor demektir

Cicero : dostluktan saygıyı kaldıran onun en buyuk susunu kaldırmış olur

Clebul : dostuna da, duşmanına da yardım et, cunku o zaman dostunla daha yakın dost, duşmanınla da dost olursun

Dale Carnegie: Başkalarıyla ilgilenmek suretiyle iki ay icinde dostlar kazanırsınız Başkalarının sizinle ilgilenmesini
beklerseniz iki yıl icinde bir dost kazanamazsınız

Daniel Defeo : Aclık, ne dost, ne akraba, ne insanlık, ne de hak tanır

Demokritos :Bir akıllının dostluğu tum delilerin dostluğundan daha iyidir

Diderot : Tek dostum kitaplarım, tek duşmanım cahil dostlarım

EHubbardimagesdusunurlerindostluklailgilisozleri5ad95312a8d4bpnguşmanınız yoksa, dost bakımından da aynı durumda olmalısınız

GELessing :Bozulan dostluktan sonraki nefret, meyvelerin en oldurucusudur

Gassion :İnsanların en buyuk dostu, zorluklardır Cunku onları karşılaştıkları bu zorluklar kuvvetlendirir

Goethe : Yardıma cağırdığım şey acılardırCunku onlar dosttur ve iyi oğutler verirler

858,475Konular
981,260Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt