Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

'Düşünüyorum, O Halde Varım' OUT

'Düşünüyorum, O Halde Varım' OUT
0
42

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
'Düşünüyorum, O Halde Varım' OUT düşünüyorum öyleyse varım kime ait düşünüyorum o halde varım öyleyse kompozisyon o halde sözünün açıklaması ingilizce Hiç olmadığı değin fazla sayıda kişisel ve kurumsal gelişim çalışması yapılıyor Bu alanda yayınlanan kitaplar, dergiler, internet siteleri artan bir şekilde daha artı yaygınlaşılıyor Keza ilgi büyük, hem imal Hangi konuda kendimizi veya içinde bulunduğumuz operasyonu iyileştirmek istiyorsak, muhakkak o konuda bir kaynak bulabiliyoruz Fikri seviyede pek bezginlik yok İstemediğimiz dek çareye, öneriye ulaşabiliyoruz Hele yabancı dilimiz, özellikle İngilizce’miz de varsa, zihindüşünce verenlere varmak için seçenekler ayrıntılarıyla artıyor Yapılması ve yapılmaması gerekenler listeleri çok pratik bundan böyle Moda deyimle her derdin çaresi tablethaline getirilmiş biçimde Her gelişme ihtiyacının pusulası kısa, yalın, görsel, sesli, kısacası aklınıza gelebilecek her formatta zahmetsizce kullanalım diye emrimize amade Artı düşüneceksin, beynini sınırlamayacaksın, kurabildiğin dek düş kuracaksın, şunları yapacak, bunları yapmayacaksın!diye formüle edilmiş hayat ve iş reçeteleri batmış her yanımız İyi hoş de bunlar uygulanmaz ise kime ne menfaat sağlayacak? Yazılanlar, okunanlar yaşanmazsa nasıl yardımcı olacak? Olamayacak tabii… Katıksız pozitivizm, uçarı hayaller düzenlemek, sınır tanımamak, quantum zihin tekniği ile kendini geleceğe taşımak açılmak için durum, fakat yeterli değil! BITIRMEK İÇİN YERINE GETIRMEK DURUM! Beyni programlamak önemli Fazla yaşamsal Programlanmış ve olması gerekenlere göre uyarlanmış bir beyinle yaşam yaşanmaz ve gerçekleştirilmezse tüm çabalar boşu boşuna Fikir sistemleri üstüne yoğunlaşan kişisel ve kurumsal iyileştirme çalışmaları, yakın bir gelecekte uygulamaya dönük çabalarla paralel gidecek Düşünen çok, yapan az! Yeni tekniklerle beynindekileriuygulamaya geçirme konusunda insanların yetkinlikleri artırılacak ve meli, malıdiyenlerle yaptım, ettimdiyebilenler yer değiştirecek Bunun için simülasyon programları daha fazla oranda yayılacak Irk nasıl yapılacağıkonusunda hakiki hayatta maliyeti çok yüksek tecrübeler yaşamadan önce sanal dünyada adamakıllı olgunlaşacaklar, gereken revizyonları yapacaklar Var almak istiyenler, hangi yaş ve konumda olunursa olsun sürdürülebilir yükselme için düşlediklerini doğrusu yaşamak durumunda olacaklar Eylem fazla özenle gözlenen ve ölçülen bir parametre haline gelecek Yapıyorum o halde varım!Yeni devir insanının moto’su olacak Düşlediklerini hayata geçiremeyenlerin işi ise gitgide artarak zorlaşacak Yazı: Ufuk Tarhan  

858,496Konular
982,168Mesajlar
30,109Kullanıcılar
baverooSon üye
Üst Alt