Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

duvar deilde hoca boyandı :):)

duvar deilde hoca boyandı :):)
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
duvar deilde öğretmen boyandı 8sınıfta afacan mı haylaz bi kız olup cıkmıştım 2 dönem bitmak üzereydiderslerde booştu annemde baan evde meslek yaptırmasın die okula gidiyorudm zaten bziim sınıfın tümü ailemisin cenesindne kurtulmak için geliyordu okula yanılmıyorsam fen dersinde sohbet ediyorduk aklıma bi şeytanlık geldi ve hemmen kızlara anlattımhocadan müsade edinmek cok lakin cok kuvvet olsada dersten cıktık bağlı sınıfta ramazan öğretmen die biir vardı onu sinir etmeyi garip seviyodukbiz bunun kapısına vurp kactık oda bütün kapının yanındaymış kapıyı actıgı gibi bizi kovalamay başladı merenleri 4 er atladıgımı hala unutamadımduvardeildehocaboyandi5c51612651918alt duvardeildehocaboyandi5c51612651918alt ) biz hala koşuyourz bizim sınıftan birisi okula yazı yazmıştı orayı boyacılar boyuyordu ordan koşarken boyacılar gürültüye korktu tüm boya bziim ramazan hocnaın kafasına gecti gülmekten yerlere yattık hoca cıldırdı tbai kendimizi müdür aleyhinde bulduk bide azarlama işittik öğretmen ne zman bizi tarafından elien sopa alıyo hala unutamadım o günü arkdaşlarla bir araya gelince anlatıp anlatıp gülmekten yıkılıyoruzduvardeildehocaboyandi5c51612651918alt duvardeildehocaboyandi5c51612651918alt bu vesileyle yanlış anlaşılam olmasın meleklerim siz hemen dicekisnzi siz okula eglenceyemi giidyosunuz die ama ders oldugu zamanlar inek olup cıkıyorum sınıfın ineğiyiz yhani xD  

858,498Konular
982,049Mesajlar
30,031Kullanıcılar
Hdhdjskd7373Son üye
Üst Alt