Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Duy Beni 11. bölüm fragman: Ekim dersini alacak mı?

Duy Beni 11. bölüm fragman: Ekim dersini alacak mı?

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99

Süreç Sinema imzalı, direktörlüğünü Ali Balcı'nın üstlendiği, senaryosunu Makbule Kosif'in kaleme aldığı, birinci kısmı 7 Temmuz 2022 tarihinde yayına giren Duy Beni, bu yaza damga vurdu.

Başrollerinde Berk Hakman, Ege Kökenli, Rabia Soytürk, Caner Topçu ve Durul Bazan ve Murat Daltaban’ın yer aldığı "Duy Beni", konusu ile de dikkat çekti.

Dizinin 10. kısmının akabinde izleyiciler, 11. kısım fragmanı yayınlandı mı sorusuna karşılık aramaya başladı.

Duy Beni 11. kısımdan 3. fragman yayınlandı.

sdlhzd_9973.jpg

Similar threads

Süreç Sinema imzalı, direktörlüğünü Ali Balcı'nın üstlendiği, senaryosunu Makbule Kosif'in kaleme aldığı, birinci kısmı 7 Temmuz 2022 tarihinde yayına giren Duy Beni, bu yaza damga vurdu. Başrollerinde Berk Hakman, Ege Kökenli, Rabia Soytürk, Caner Topçu ve Durul Bazan ve Murat Daltaban’ın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
"Duy Beni" sıra dışı kıssası ve güçlü takımıyla yaza damga vuracak diziler ortasında yerini aldı. Star TV'de yayınlanan Duy Beni, 8 Temmuz akşamı birinci kısmı ile izleyici karşısına çıktı. Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, başrollerinde Berk Hakman, Ege Kökenli, Rabia Soytürk, Caner...
Cevaplar
0
Görüntüleme
247
Star TV'de ekrana gelen Menajerimi Ara dizisinin 18. yeni bölümünden ikinci fragman yayınlandı. Her hafta ünlü isimlerin konuk olduğu Menajerimi Ara'da yeni bölümde ise Bora Akkaş ve Chaby Han rol alacak. Star Tv de yayınlanan Ay yapım imzalı olan dizide sürpriz konuklar konuk olmaya devam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Star TV'de ekrana gelen Menajerimi Ara dizisinin 18. yeni bölümünden ikinci fragman yayınlandı. Her hafta ünlü isimlerin konuk olduğu Menajerimi Ara'da yeni bölümde sürpriz dolu anlar yaşanıyor. Star Tv de yayınlanan Ay yapım imzalı olan dizide sürpriz konuklar konuk olmaya devam ediyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
Yayınlandığı ülkelerde izlenme rekorları kıran Call My Agent dizisinin Türkiye uyarlaması "Menajerimi arayın" ismiyle çekimlerine başladı. Star Tv de yayınlanan Ay yapım imzalı olan dizide sürpriz konuklar konuk olmaya devam ediyor. Menajerimi Ara'nın 14.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte yeni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
858,512Konular
980,889Mesajlar
30,749Kullanıcılar
Üst Alt