Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Duy Beni dizisinde çok konuşulan ayak fetişi sahnesi

Duy Beni dizisinde çok konuşulan ayak fetişi sahnesi
0
162

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
85
Duy Beni adlı dizinin bir bölümünde kaydedilen ayak sahnesi dikkat çekti. Sosyal medyada paylaşılan sahne kullanıcılar tarafından çok konuşuldu.Bazı kullanıcılar durumu ‘ayak fetişi’ olarak değerlendirdi.

Similar threads

Süreç Sinema imzalı, direktörlüğünü Ali Balcı'nın üstlendiği, senaryosunu Makbule Kosif'in kaleme aldığı, birinci kısmı 7 Temmuz 2022 tarihinde yayına giren Duy Beni, bu yaza damga vurdu. Başrollerinde Berk Hakman, Ege Kökenli, Rabia Soytürk, Caner Topçu ve Durul Bazan ve Murat Daltaban’ın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
"Duy Beni" sıra dışı kıssası ve güçlü takımıyla yaza damga vuracak diziler ortasında yerini aldı. Star TV'de yayınlanan Duy Beni, 8 Temmuz akşamı birinci kısmı ile izleyici karşısına çıktı. Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, başrollerinde Berk Hakman, Ege Kökenli, Rabia Soytürk, Caner...
Cevaplar
0
Görüntüleme
261
Bu kez sinema için yatağa girdi Yaprak Dökümü Dizisinde Televizyon İçin Sevişme Sahnesi Çekerek Fazla Konuşulan Bennu Yıldırımlar Bu Kez Sinema İçin Yatak Sahnesi Çekti YAPRAK DÖKÜMÜ DİZİSİNDE TELEVİZYON İÇİN SEVİŞME SAHNESİ ÇEKEREK FAZLA KONUŞULAN BENNU YILDIRIMLAR BU KEZ SİNEMA İÇİN YATAK...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Ekranların sevilen dizisi Kardeşlerim'in Ömer'i Yiğit Koçak, dizinin yeni bölümünde bateri çaldı. Herkesi şaşırtan bateri sahneleri alkış yağmuruna tutuldu. ATV'nin fenomen dizisi Kardeşlerim'de Ömer karakterini oynayan Yiğit Koçak, bu hafta yayınlanan yeni bölümde yeteneklerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
The Witcher deyince akla birbirinden ünlü, birbirinden unutulmaz pek çok sahne geliyor ama bunlardan bazıları sosyal medya paylaşımlarında diğerlerine göre çok daha popüler diyebiliriz. Yani şimdi size küvet sahnesi dediğim anda 'o neydi ki?' dememişsinizdir, gözünüzün önüne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
192
858,506Konular
983,000Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt