Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Duyamadım soluğunu yanaklarımda

Duyamadım soluğunu yanaklarımda
0
32

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Duyamadım soluğunu yanaklarımda Yüzlerce mektup yazdım sana sevgili Binlerce satır döktüm ayaklarının altına Her bir sözcüğünde derdim sana olan sevgimi; her bir satırında kümeledim sana hasretimi Yüreğimin en kuytusunda sakladım her birini, hatıraların kollarında Bilmedin, duymadın, görmedin Ay karanlık bu gece Soluğu indirilmiş yıldızların, nefesi yok bulutların Bütün dünya durmuş, vakit durmuş Tüm ağaçlar kulak vermiş sevgime Sokaklar beni dinliyor sessizlikte Sensizlikte Mısralarım daldı yine hayallere, bir mektup düştü yüreğime Özledimdedi kalemim, yazdı ellerim Özledim, sevgili, Kumral perçemlerini özledim Saçlarının alnımı usulca öpüşünü Derin çizgilerin aşağıda çakan gözlerini Bakışlarındaki ela gölgeleri özledim; Hüzünlü ve bezginlikİlkyaz güneşleri savruldu belleğimde Ada vapurlarının saatleri karıştı sözlerimde Son anda yakaladım baharı ela gözlerinde Tuttum ellerinden sevginin, sımsıkı tuttum Bırakmadım, kapsın martılar düşlerimizi Bırakmadım, aynalar yok etsin yüzlerimizi ''Hala dudaklarımın kenarında bir gülüş yapışıp kalmış bugünden yadigar'' dedi sesin Özledimdedi kalemim, çırpındı kirpiklerim Özledim, sigara kokan sesini; Gönlümü sevgiyle sarmalayan ılık nefesini Nisan yağmuru gülümsemeni özledim Sonbaharda yaşattığın ilkyaz güneşini Kavuşmalarımızı özledim; Gecenin sabahla buluşması gibi Hırslı ve atılHasretin yaktı Ada''yı, yaz günlerinde Bekledi bakışlarım bir nefesini, bir sesini Merak etti; neredesin, kiminlesin? Hatırlar mısın seni anan dizeleri? Hatırlar mısın ellerimin yumuşaklığını, gözlerimin sıcaklığını, saçlarımın Ada rüzgarında dalgalanışını? Sana bakışımı hatırlar mısın? Unuttun mu yeminlerimizi? Benliğimizi kül eden o ateşi unuttun mu? Özledimdedi kalemim, kavruldu yüreğim Özledim, şimşekler yakan temasını Delidolu sağanaklarda ıslanan arzularını Aşkını haykırmanı özledim Ellerinin yüzümde iç çekişini özledim Sevgiye aç ve çılgın Gün hazana uçtu göçmen kuşun kanadında Kızardı yapraklar, uçuştu sarı meltemlerin ardı sıra Dövdü poyrazlar Ada yamaçlarını Koptu tufanlar, sarsıldı kıyılar dargın dalgalarla Kestaneler yuvarlandı ayaklar altında; sıkıldı cadde lambaları derin yalnızlıkla Duyamadım soluğunu yanaklarımda Kırıldım sırça misali, darıldım sana Yokluğuna Suskunluğuna Acıklı perçemlerin geldi aklıma, düştü yüreğime bir mektup daha Özledimdedi kalemim, eğildi gözlerim Özledim, avuçlarımdaki yüreğini; Hazan yaprakları misali boynu bükük Anıların kuytusuna saklanan vaatlerini Gerçekleşmeyecek hayallerini Üzüntü dolu vedalarımızı özledim; Çaresiz ve dalgınSonuncuyu yazdım az önce, kış kapıyı çalınca Bavullarımı toplar gibi topladım senli anılarımı kucağımda Her birini özenle katlayıp sakladım gönül bohçamda yeniden aklıma düşecekleri güne kadar yatırdım hislerimi uykuya Anıların kollarında Bittidedi kalemim, sustu dillerim Alıp da gittiğin bir yudum sevgiyi, Varlığını özledim alinti​  

858,497Konular
981,982Mesajlar
29,974Kullanıcılar
Osmanlı75Son üye
Üst Alt