Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki sarsıntı nedeniyle hassas müzikçi Haluk Levent, konserini iptal etti.
Elazığ'da olan üzücü sarsıntının akabinde milyonların sevdiği müzikçi Haluk Levent, Bursa konserini iptal etti.

Konseri yapmanın hiçbir manasının kalmayacağını belirten Levent, lideri olduğu Ahbap Derneği üyeleriyle daima irtibat kurup, yerdeki gelişmeleri yakından takip etti.
KANSERLİ HAYRANINA VERDİĞİ LAFINI TUTTU!
Anadolu Rock Müziği'nin güçlü seslerinden Haluk Levent'in göğüs kanseri marazı boyunca kendisine maddi ve manevi destek verdiğini belirten Çiğdem Arık, sıhhatine kavuşur kavuşmaz ikili telli oynayacağı kelamını veren Haluk Levent'in, Arık'ın konutuna giderek ikili telli oynadığını söyledi.

Kansere yakalandığını öğrenince çok ağladığını söyleyen Arık,"İnsan, kanser olduğunu kendine yediremiyor. Çok güçlükle bir durum. Eşimi ve kızımı düşündüm. Güçlü olmak zorundaydım. Hastanede hekimlerin benim için 'Yapacak bir şey yok', 'Masada kalırsın' dediklerini bile duydum. Lakin yılmadım, kanseri yeneceğime dair daima umutla yaşadım. Denizli'deki 6 aylık tedavi hiçbir işe yaramadı. İstanbul'da yapılan tedavi de ise kanser kitlesi küçülünce ameliyat bahtı doğdu. Bana daha evvel 'Ölürsün' diyorlardı. İnatla yaşamaya devam ettim. Kızımın anasız kalmasına göz yumamazdım. Tabipler ameliyatın güçlükle olacağını, göğsümün birinin alınacağını söylediler, Hiçbiri umurumda olmadı. 7 saat sonra gözümü açtığımda çok huzurluydum. Büyük ağrılara bile katlandım. Vücudumdaki kesik izlerini çiçek üzere düşündüm. Kişiler kanserden korkmasınlar, geç kalmaktan korksunlar. Illetim boyunca eşim yanımdan hiç ayrılmadı, onun desteği, verdiği moralle kanseri yendim" formunda hislerini lisana getirdi.
HALUK LEVENT'İN AHBAP PLATFORMU NASIL BAŞLADI?
Ünlü müzikçi Haluk Levent, veladet günü için hayranlarından Anadolu Halk ve Barış Platformu için destek talebinde bulunmuştu.

Haluk Levent öncülüğünü yaptığı kurum Anadolu Halk ve Barış Platformu için hayranlarına Twitter hesabından hayranlarına davette bulundu.

Tevellüt günü olduğunu takipçilerine duyuran Haluk Levent, AHBAP kurumunun hesap numarasını yazarak sevenleri ile paylaşmıştı.