Duygu Batmış Dürüst Sözler Dürüst Mesajlar En doğru mesajlar Içten sözler En son paylaştığımız Anlamlı Ufak Mesajlar konusunun gerisinde bu kere En Doğru Mesajlar ile karşınızdayız meleklerduygudoluictensozlerictenmesajlar5c556a02b1a70alt Sevdilklerinizle paylaşabileceğiniz bu içten sözler için buyrun makalemizeduygudoluictensozlerictenmesajlar5c556a02b1a70alt 1549101565 1549101565 duygudoluictensozlerictenmesajlar5c556a0323ec2duygudoluictensozlerictenmesajlar5c556a0323ec2 duygudoluictensozlerictenmesajlar5c556a0323ec2 Duygular vardır anlatılamayan, sevgiler vardır kalplere sığmayan, dostluklar vardır hiçbir şekilde yıkılmayan, bir takım millet vardır asla Eğer herkes arkadaş sandığı kimselerin üstelik kendi arkasında söylemiş olduklarını duysaydı, dünyada öyle az dost kalırdı İsmini duvara yazdım kötü kalpli insanlar sildi,ismini kumsala yazdım deniz sildi,kalbime yazdım onuda senden başka biri silemez dedim Hayatta iki kişi tanıdım Birisi rüyalar değin uzakta sen, diğeri sevgililer değin yakın ben Hayatta iki kişi tanıdım Birisi katiyen benim olmayacak sen, diğeri senden başka biri olmayacak sen Dostlar ırmaklar gibidir; kiminin suyu az kiminin fazla, kiminde ellerin ıslanır sadece kiminde ruhun yıkanır boydan badana Güler yüzle söylenen bir yalanı bir anda yuttuğumuz halde acı gerçeği ancak damla damla yutarız Benden seni seviyorum dememi istiyorsun Ben ise seni sevmekle kanaat etmek istemiyorum seni olunceye kadar hayatimin her aninda yasamak istiyorum Dost deniz kenarındaki taşlara benzerÖnce tek tek toplarsın sonradan birer birer denize atarsın oysa bazılarına kıyamazsınİşte sen o kıyamadıklarımdansın Vakit kazanç yollarına kar yağar,etrafını hüzün bulutları sararsa,ne vakit bir dosta gereklilik duyarsan dost olabildiğim değin burdayım Her Zaman zamana yenik düştük esiri olduk anlamsız koşuşturmalarınama bir kere adını yüreğimize kazıdığımız dostlarımızı hiçbir süre unutmadık Bir gül elde etmek isterdim! Neden mi? Beni koparıp kokladığında vücudunun derinliklerine girip bir daha oradan çıkmamak için Elimde denizden çıkardığım bir midye kabuğu var Denizden öyle uzakkiTıpkı benim sana uzakta kaldığım gibi Nasıl ama uzaktaki yıldız aydınlık gelirse insana,uzak olduğun için tutkunum sana! hani en güzel aşklar imkansız kazanç ya insana, imkansız olduğun için tutkunum sana Lahza kazanç insan gülerken ağlarmış, gözyaşları su baskını olup kalbine akarmış Kahkaha bir maske derler bilir misin? İnsan sevdiğinden ayrılınca bu maskeyi takarmış Günaydın yüreğime yağmur gibi yağan gece mi yıldız yıldız bezeyen karanlığımı dolunay gibi aydınlatan günaydın Günaydın gecenin karanlığında yolunu kaybetmişlere yol bildiren kutup yıldızım seher vakti yapılan ve kabul olunan duam günaydın