Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Duygu Özaslan'ın Oyun Karakteri Pozu Olay Oldu! Bugün Ünlülerin Dikkat Çeken Instagram Paylaşımları (9 Ocak)

Duygu Özaslan'ın Oyun Karakteri Pozu Olay Oldu! Bugün Ünlülerin Dikkat Çeken Instagram Paylaşımları (9 Ocak)

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
s-7739b9c91eed40c2aac17b7e16906b387870fd76.jpg

Merak ettiğiniz 'Ünlülerin güncel Instagram paylaşımları neler? Bugün hangi ünlü Instagram'da hangi paylaşımı yaptı?' gibi sorularınızın cevabı burada!

1. Selin Ciğerci

Herkese iyi pazarlar 18.şubemin açılışı için ve yeni yeni sorumluluklarıma merhaba demek için evden çıkış yapıyorum ???? fera plaza içinde. İyi pazarlar ????

2. Hande Doğandemir

Bugün evden doğum günü kutlamana gelirim diye hazırlanıp çıkmıştım ama şu an yanında olamıyorum, aslında doğum günün yarın ve bu sabah bana bunu anlatmaya da çalıştın ama işte hayat planladığımız gibi gitmedi hiçbir zaman; gitseydi zaten böyle olabilir miydik bilmiyorum :) efeye zorla çektirdiğimiz ama en içten karelerle seni seviyorum demek istedim iyi ki bu dünyaya Seda olarak geldin ⭐️???? @turkmenseda

3. Gökhan Çıra

Tamam çekme gelicem dur ????????

4. Dilan Çiçek Deniz

-11 ????

5. Damla Ersubaşı

Seninle geçirdiğim her anım çok keyifli minikkuşumm ???? her anımı seviyorum????????

6. Fahriye Evcen

???? to ????

7. Ahsen Eroğlu

Kate & Naomi ????

8. Kıvanç Tatlıtuğ

9. İsmail Hacıoğlu

Gozlerini ozledim...en cokta icini..., ,

10. Ozan Çolakoğlu

Ne buldum! ???? ????Dın Dıdın Dıdın???? Meşhur #ölürümsana gitarlarını çalan #davidmatos 1996 New York @tarkan

11. Bahar Candan

Last friday was fun :)

12. İrem Derici

Make nobody stress me no disturb me jor, jor, jor ????????

13. Turabi

???? Money Hunter ????????+????+????= ????????????

14. Burcu Esmersoy

15. Duygu Özaslan

bu oyun karakterine isim koyalım

16. Çağlar Ertuğrul

deadly duo #HakSer #Teskilat

17. Alican Yücesoy

@emreerdemoglu @murathannw çok iyisiniz bee!

18. ???????????????????????????? ????????????????????????????????????

If everything around you seems dark, look again… you may be the light ???? -rumi ????

19.

858,497Konular
982,543Mesajlar
30,280Kullanıcılar
xirtermSon üye
Üst Alt