iltasyazilim
FD Üye
Dostlar daha öncede konu açmıştım peşine düşüp takip edenler bilirler Fakat derhal şöyle bir durum gelişti ve durumlar var Kızla benzer sırayı paylaşıyoruz ve ben deliler gibi aşığım gözüm hiçbirşeyi görmüyor ders notlarım +70 iken şuan sırf onun yazılı kağıdını yapmakdan ve ona bakmakdan ders peşine düşüp takip edemez oldum ve notlarım düşüyor ( Bu konu hakkında yani ders hakkında lütfen düşünce vermeyin şuan umrumda değil ve sonra düzetlebilirim ) Derhal sorun şöyle kız çok lakin çok hoş bir kız lakin dışardan görüldüğü gibi havalı felan yok Konuşunca anladım oysa oldukca muhafazakar ve doğru birisi Ama şöyle bir zaafı var herkesle tanışıyor ve yeni arkadaşlar edinmeyi seviyor Derhal şöyle bir koşul oldu ben kıza açılmadım ama duygularımı altdan altdan belirlenmiş ettim, bunu yapmadan öncede benle ilgileniyor herşeyini anlatıyor ve bunları söylüyordu ama belirlenmiş ettikden daha sonra yine bu olaylara devam etti fakat daima gülüyor, suratımı astığımda özür diliyip yanlış birşey mi dedim felan diyip üzerime düşüyor Ama ben fazla kıskanıyorum anlyıcağınız gibi Arkadaşlarıyla çok dostça ve ben zarar görmesinden korkuyorum Bana bugün eski sevgililerden konuşurken son yaşadığı 8 aylık ilişkisinden sonra kimseyle ciddi düşünemediğini söyledi ve yıkıldım yaklaşık olarak Bugünde bir erkek buna sarılırken görmüş dost ama arkadaşları fazla diye bende dostudur felan diye yorumladım Sevgili felan yok bunu biliyorum Nasıl bir yol izlemeliyim arkadaşlar ?