Duygularımdaki gelgit gelgitler yaşamak Merhabalar! Benimki dert mi bilmiyorum ama fikirlere ve yönlendirmelere ihtiyacım olduğunu düşünüyorum Konu erkek arkadaşım ve benim duygularım Ona karşısında hislerimde gelgitler yaşıyorum, ve gerçekte ne hissettiğimi kestiremiyorum Uzağımdayken onu özlediğimi hissediyorum ama yanımdayken de düşünmeye başlıyorum acaba gelecekte onunla olabilir miyim diye Ondan uzaklaştığımı hissediyorum zaman zaman Onun bana aleyhinde olan davranışları mükemmel, başkalarıyla olan ilişkileri mükemmel Ona baktığım süre şimdiye değin düşündüğüm özelliklerin çoğuna sahip Fakat ben kararsızlık içindeyim, o evlilikten bahsediyor ben korkuyorum Çevremdeki ahali bu tereddütlerimin ve korkularımın doğal olduğunu ve zamanla aşacağımı herşeyin netleşeceğini söylüyor Kısa sürede bir kişi için ölüp bayılıyorum diyemezsin alt lisedeki gibi lakin ileride birşeyler olacaksa içimde tereddütler gelgitler olmasın istiyorum Yani tereddütlerimin ona karşı olan duygularım için değil, yeni bir yaşama başlayacağım için olmasını istiyorum olursa da Zaman ilerledikçe ben hala böyle hissedersem ne olacak diye korkuyorum? Zamana mı ihtiyacım varBenim gibi olup da daha sonra netleşen var mı?Fikirlere fazla ihtiyacım var? Yahut ben düşüne düşüne bu işin içinden çıkamayacağım