Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Duygularimin bittigi yer...

Duygularimin bittigi yer...
0
89

Similar threads

Bekleyeceğim Seni Doymuş Dizgin Bakıslarımın Ardında Kuytu Sevdan Ellerimde Oysa Sensizlik Kokan Hasretin Varken Tesadüfen Bi Anlam Ifade Etti Aniden Bomboş Satırlar İmkansız Bi Sevginin Belirdiği Andı Fakat çağladım Sonsuzluk İçinde Ne Sen Vardın Yanimda Ne De Duygularimin Esareti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Cenneti galip gelmek icinmi bu değin tasa ve hüzün? Yoksa bizim günahlarimizin bedelimi? Size soruyorum im Sizce Cenneti icinmi bu kadar tasa ve hüzün cekiyoruz? Yahut bizim günahlarimizin bedelimi? Sizinde gücünüzün bittigi oluyormu? Oturup saatlerce bos bos baka biliyormusunuz?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Hamile miyimmmmmmmmmm? Merhaba 15 gun once adetken eşimle sürtme aracılığıyla bi ilişki yasadık Adetimin bittigi gün de birlikte olduk ama bi aksilik oldu ve hemen Norlevo kullandım Daha aradan 10 gün geçti ve bugun geri adet oldum Bu nasıl olabilir ama beni aydınlatırsanız sevinirim  
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
adetim bittiği gün ilişkiye girdim hamile miyim merhaba adetimin bittigi gun sevgilimle sürtme yoluyla iliskiye girdik sevgilimde boxer bende hiç bişey yoktu bosalma kesinlikle olmadi eger hoşgörü suyu geldiyse sevgilimin boxerindan bana gecerek hamilelik durumu soz konusu olabilir mi bu durum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
imkansız aşkakor gecenin en siyahında akor imkansız aşk akor sen imkansızsın aşk imkansız notaları E F E gecenin en siyahinda E F Am umudun bittigi yerdeyim E F E gecenin en siyahinda E F Am umudun bittigi yerdeyim Am koseyi donsem olum E duz gitsem yaşam Dm F E golgeler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
858,496Konular
982,343Mesajlar
30,209Kullanıcılar
bambooSon üye
Üst Alt